Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mu nije malo "MALA" ta sejalica...robici je napisao(la):ruja u propremi za sejanje
nema,posto sam radio komplet volan,a kad sam uzeo taj traktor morao sam da se borim sa volanommica967 je napisao(la):Reci mi kakav ti je volan jel ima praznog hoda ranije sam i ja imao taj model.
ma jok,volim sa njim da sejem posto je udobna kabinaIMT-550 je napisao(la):Da mu nije malo "MALA" ta sejalica...robici je napisao(la):ruja u propremi za sejanje
552 ima 72 konja a 820 82 konja!razlika je u tome da 552 nema tegove na radilici i manji pritisak na bos pumpi,552 max obrtaj 1800, a 820 2300-2400 obrtaja!i unutra armaturka od stare 82-ke,i poluga od menjaca izmedju nogu.e u tome se razlikuju.mozda sam jos koju sitnicu izostavio,ali to je sve neka mala sitnicaboban70 je napisao(la):Zdravo svima! Jel moze neko da mi objasni razliku između plavog i crvenog rusa i kakva je razlika između 552 i 82, i jedan i drugi su 1992 godiste. Nemam veliko iskustvo sa rusima a ipak mi je u planu da kupim jednog.
ima ih ralicitih , ajd mi dokazi da tvoj 552 ima 72 konja , koji motor je na njemu ?robici je napisao(la):552 ima 72 konja a 820 82 konja!
svaki 552 ima isti motor.jedino ako neko vec ubacuje tegove i poveca pritisak onda vec nije pravi 552.samo jednu vrstu 552 imas!savoris je napisao(la):ima ih ralicitih , ajd mi dokazi da tvoj 552 ima 72 konja , koji motor je na njemu ?robici je napisao(la):552 ima 72 konja a 820 82 konja!
stavi 15.5-38 i samo gas kroz repu.mucobieno je napisao(la):e da vas ja nesto kreatiovno pitam koje gume staviti na 820-ku, da bi mogla u repu u avgustu.
trenutno imam na njemu 15,5 38, ali bi da metnemo nesto uze, ima li ko iskustva sa tim?
moze on i sa ovima, ali je u pitanju vece stera po list repe i koren...
Koliko znam za takve poslove se stavljaju gume 9-42 i onda nema problemamucobieno je napisao(la):e da vas ja nesto kreatiovno pitam koje gume staviti na 820-ku, da bi mogla u repu u avgustu.
trenutno imam na njemu 15,5 38, ali bi da metnemo nesto uze, ima li ko iskustva sa tim?
dugo sam vozio 820,a sad imam 552 pa po tome znam u cemu se razlikujumica967 je napisao(la):I ja sam cuo od majstora koji je svojevremeno bio na specilizaciji da je 552 jacine 72ks a razlika izmedju njega i 820 je sto ovaj ima servo,stavi 15.5-38 i samo gas kroz repu.mucobieno je napisao(la):e da vas ja nesto kreatiovno pitam koje gume staviti na 820-ku, da bi mogla u repu u avgustu.
moze u svaki da se ugradi,ja sam ugradjivao u 52-ku staru sa prednjom vucom a to je ovaj traktor,to je dedin traktor.Rale 83 je napisao(la):Jel svaki 552 ima 8/2 menjac ili samo pojedino
Post je spojen: [time]четвртак, 25. фебруар 2010. 12:01:59 MST[/time]_________________________________________________
i jos jedno pitanje mozeli na ltz tornado 60 da se uklopi menjac od 82 , motor je belarus 242.100