MTZ Belarus

Savo ni meni nije jasno :sta: što ti smeta,pa samo polemišemo koji rus je bolje pazariti zbog popusta.Pa agropanonka je jedina izašla sa ponudom sa subvencionisanim cenama zato smo na ovoj temi!
Otvori novu temu nema problema!

da li ste citali poljoprivrednik? Pise da rus 82.1 kosta 9783evra + PDV
svaka im cast na matematiku, nisu dobro ni izracunali :haha: prema napisanom svi koji zele da kupe traktor ce dobiti subvenciju od -30% bez obzira da li je registrovan i dr.
ajmo svi u agropanonku da kupimo traktore za male pare... :D

gregorije83 je napisao(la):
savoris je napisao(la):
ljudi stvarno nema smisla da se u temi BELARUS vode rasprave oko kreditiranja i povracaja odredjenih novaca
svaka cast vi pominjete i rusa u toj cijeloj prici ali mislim da takvoj raspravi nije mjesto ovdje , posto ima nas koji smo iz drugih zemalja pa tako da meni licno nista ne znaci dal je rus jeftiniji ili ne

ja bih predlozio da se napravi jedna nova tema sa imenom koji dolikuje raspravi o uslovima kupovine traktora
i da se ovih desetak stranica unazad prebaci tamo , cak ce i vama koji raspravljate o tome biti preglednije :ppozdrav:

brate ove subvencije se odnose na beladuse.......zasto nema smisla da se ovde raspravlje o tome.....jednostavno nemoj citati ako te ne zanima.....stvarno ne razumem neke ljude.....nemoj ga tupiti bez potrebe.....
:sta: kojim tonom mi se obracas , nek ti ga tupi neko drugi znas ................. :cao:

Post je spojen: [time]1266494285[/time]

evo imam ja nesto za ovu temu... :haha:
danas sam pazario 820y 2002 godiste, 2350 rs, ako nelaze sat... ima malo da se licka i sredjuje... ali mislim sve u svemu da nije losa investicija...

bilo je u opticaju torpeda 75 bez prednje, ili njega. trebao nam je traktor za setvu i prskanje, ipak ima mnogo toga, nebi ursus sam stigao. a pipa ume biti zajebana.
a sa njim smo resili i transport repe... :cao: :cao:

pa jeste cena malo veca, ali nema puno sati, dobre gume... a ima i jos jedna caka oko isplate, pa u tome lezi zec oko cenkanja...

vec kad smo tu da vas pitam, jel moguce da ima paljenje na 12v? ima onaj mali anlaser.
i kad se rasiruje prednji trap na 2m jel se pomera i onaj nosac hidraulicnog klipa pod diferencijalom prednjeg mosta? jer ipak se prednji trap siri, klip nebi trebao da ostaje na istom mestu.

hoce mu biti puno da nosi Agromehanikinu prskalicu od 1000 lit? naravno rasiren

slika nema ... nemam cime slikati, moram uzeti od druga aparat, cim uhvatim vremena... ali bice

Prskalicu ce nositi bez problema, moja dva burazera vozaju sa 820 jedan Moravu od 1100l a drugi Agromehaniku od 1000l :D.
Cestitam i nek te duuuuuugo sluzi :bravo: :ppozdrav:

:haha: necu ga ja terati... :haha: ja teraam 1025 :cao: a brat ce ovoga...
to je plan za jesen, a prolece... to ce tata, malo da seje sa njim... ::namigivanje::

Nazad
Vrh