Lala iz Banata
Član
Traktor je IZUZETAN! Aj kad izidje ova uredba idemo da doteramo dva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola94 je napisao(la):dali moze neko da mi kaze kakav je rus 1221 (potrosnja,snaga,kabina.....) ako je dobar toliko koliko ga hvale idem da doteram pa da
Traktor je vise nego odlican.Ja sam ga kupio letos i nazalost ne mogu da ostvarim povracajnikola94 je napisao(la):dali moze neko da mi kaze kakav je rus 1221 (potrosnja,snaga,kabina.....) ako je dobar toliko koliko ga hvale idem da doteram pa da
savoris je napisao(la):ljudi stvarno nema smisla da se u temi BELARUS vode rasprave oko kreditiranja i povracaja odredjenih novaca
svaka cast vi pominjete i rusa u toj cijeloj prici ali mislim da takvoj raspravi nije mjesto ovdje , posto ima nas koji smo iz drugih zemalja pa tako da meni licno nista ne znaci dal je rus jeftiniji ili ne
ja bih predlozio da se napravi jedna nova tema sa imenom koji dolikuje raspravi o uslovima kupovine traktora
i da se ovih desetak stranica unazad prebaci tamo , cak ce i vama koji raspravljate o tome biti preglednije