MTZ Belarus

Kad sam krenuo u razgledanje svi su rekli 552 za 4500e dobar,a 82 tu do 2000g za 5500-6000e da biras,medjutim stanje nije takvo.
Onda kako sam gledao dalje dodjem i sam do zakljucka sto rece Frenky novi tip hidraulike da ima i ful orbitrol umesto stuba volana,koji ide teze nego na 539 mehanicki volan. A takvi kostaju 7-9 000e,pa onda ako vec dajem toliko za obicnog 82,onda dodati jos 1000e za 892 kom znaci tih 10ks da bar ponekad vuce 3 brazde.
A pare odose na drugu stranu ovih dana. :osmeh:

Ne bih bas tooliko da se zakrkam u kredit,ali od prilike da dam 560 i jos toliko u kesu za drugi mi je OK.
P.S. Konacno se rastejemo za par nedelja. :cool:

Teska zemlja,pa nekad ne moze sa npr 3*14 da ore.
Kazem da sad nisam pri param za nesto bolje,a nisam jos uvek nacisto da li uzeti nesto tipa 552-82 25 godina staro ili ipak dodati,pa uzeti nesto bolje,ali gde treba i dobro doplatiti.

Nego de je Markokurjega,jel se on ponovio ili je neko drugi kupio rusa iz Gibarca ?

Teska zemlja,pa nekad ne moze sa npr 3*14 da ore.
Kazem da sad nisam pri param za nesto bolje,a nisam jos uvek nacisto da li uzeti nesto tipa 552-82 25 godina staro ili ipak dodati,pa uzeti nesto bolje,ali gde treba i dobro doplatiti.

Nego de je Markokurjega,jel se on ponovio ili je neko drugi kupio rusa iz Gibarca ?

Ja sam se ponovio al ne sa tim iz Gibarca.Od onoga što dalje bežati

@Bokibole znas onaj narandzasti,e to je taj.
@Marko Ja ti lepo ponabrajao blizu 15 stavki kojih sam se setio da ne valja. :osmeh:

3*12 su obicno nizeg klirensa tipa 756,pa bi tesko zaoravali kukurzovinu,dok 757 guta sa pretpluznjacima. A da uzimam nesto tipa Vogel podesivo,pa to kosta.

@Marko Ja ti lepo ponabrajao blizu 15 stavki kojih sam se setio da ne valja. :osmeh:

Sve ono što si mi ti napisao i što sam se uverio bi još nekako i pregurao,ali taj traktor se neda voziti u 9 brzini,ja onakav volan (prednjicu) nisam video u životu,moj volan na staroj 52 je "nemiran" ali je mama za njega.

Mislim da sam ti nagovestio da se u 9 vozi samo na leru ili moze pun gas ako je put sirok 5m i nema nikog u blizini. :osmeh:

- - - - - - - - - -

Nego sta si uzeo,godiste,stanje,oprema,cena ?

@Bokibole znas onaj narandzasti,e to je taj.

3*12 su obicno nizeg klirensa tipa 756,pa bi tesko zaoravali kukurzovinu,dok 757 guta sa pretpluznjacima. A da uzimam nesto tipa Vogel podesivo,pa to kosta.

Ako imaš nekog da ti istanjira kukurzovinu, (al' dobro da istanjira, npr. ja platim drugu da mi istanjira sa tanjračom koja ima za svaki disk svoj nosač) onda bi dobar plug bio i onakav kao što ima (imao) tvoj drug iz Vašice. Da mi je onda bila ova pamet verovatno bih ga tad ja kupio... :osmeh:

Nazad
Vrh