talianu
Član
Ja bih ali vrti u prazno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hladnjak im jeste mali za toliki motor,sto se tice sirine i visine hladnjaka 82 i 1221 su isti,jedino na 1221 je deblji jer ima jedan red vise saca..........
- - - - - - - - - -
klasika imt teleoptik,zbog osvetljenja...........a stavio sam i onaj elektro ANEL sat
- - - - - - - - - -
Ja juče detaljno izduvao i oprao hladnjak,sve mi jurio ka 100-tki danas do 90 isti rad,doduše juče i prekjuče pakleno,ventilator sam nešto sjebao samo duva toplo da poludiš,sutra ga pregledam.
Možeš to da rešiš u Inđiji, ima majstor koji remontuje cilindre.Juce mi klipu hidraulike izbila gumica.Vec sam jednom pre par godina menjao sam gumice (kupio u agro panonci).
Sta mi je pametnije ciniti da opet sam menjam ili da odnesem negde klip da se promenu i gde naci kvalitetne gumice?
Kaze mi kolega da odnesem u Lacarak.
Možeš to da rešiš u Inđiji, ima majstor koji remontuje cilindre.
.a stavio sam i onaj elektro ANEL sat
dr68 gde si nabavio ovaj merac?
Ne mogu da ga nađem kako tačno piše za mjeračNabavljeno preko eBay- a .
Ne mogu da ga nađem kako tačno piše za mjerač
Kako si povezao taj mehanički a da ti ostane i ovaj sa kombinovanog ajd slikaj kad uzmogneš da vidimo izvedbu,koji manje lažu od sva tri
ja bih na 1221 stavio,samo kad bi nasao ventilator sa vise peraja i ubedjen sam da bi mu mnogo znacilo. pre sam imao yto 1204 i cim je malo toplije on se greje,a opran hladnjak i termostat na 65c. i onda sam izbacio ventilator od 7 peraja i stavio od 10 peraja i od tad nikakav problem,cak sam morao da mu vretim termostat na 80c