Ja samo skrecem paznju na dobar, mehanicki traktor koji je u svakom pogledu bolji od MTZ-a napisao sam noviju generaciju s 4 brzine. Ako gleda rusa, ne pati ga komfor nego ga pate financije ako cemo biti iskreni...
Kolegin je okrenuo 10 000 sati bez diranja motora, poslije osvjezenja jos 3 000 i jos uvijek pali na zub. Iskreno ne znam da ce MTZ docekati te radne sate bez diranja icega. Prednja vuca radi, hidraulik radi, nista kemijali po njemu nisu koliko ja znam. Multipower odlazi zbog nestrucnog koristenja jer ljudi, kao i moj kolega, preopterecuju taj sklop koji nije zamisljen da radi pod teretom cjele dane a i kad se potrga, nije skup popravak a dan mozes izgurati i bez multipowera tako da posao ne trpi. Kolega je to mjenjao sam i nije mu dugo trebalo. Nisam nikad bio prisutan al navodno da nije nikakav problem.
Ursus je povijest a MTZ je puno suvremeniji traktor. Masala, sve si reko... Dana danas ih imas na oglasima urednih i sacuvanih samo tako. Das 12-15 000€ i makar znas da imas traktor koji ce te sluziti...
Ja samo iznosim cinjenice, nista vise.