U tome je i fora oko oranja što si napisao orem sa 892 9,2 km/h 3 brazde na 35 cm dubine i potrošnja je 11l po kj,orem sa 1523.3 8,5 km/h 4 brazde 35 cm dubine potrošnja oko 18-20 litara.Druga stvar onaj klip nije vazdušni što si napisao nego je s uljem nov košta 24 hiljada dinara sad sam ga remontovao jer mi je celu jesen cureo ali sam hteo završim poslove pa ga nisam pre skiuno jer je dosta komplikovano skinuti ga.Remont me izašao 5000 dinara.U oranju od 13 dana kolko je trajalo 10 dana sam se morao vratiti kući crevo za crevom mi je puklo, druga stvar hteo je prošle jeseni da mi otapdne prednji trap, ona bolcna nije stavljena sa onim osiguračem nego bez pa mi je otkinuo 3 kardana prednje vuče(komad košta 11000) plus mi je iscurelo iz menjača jedno 100 litara ulja.Velika je mana što mu je hidraulik boschov elektronski iz razloga što sam metnuo klimu hoće da kruni kaiševe pa kad mi otkine kaiš i nemam rezervni za alternator moram pozvati nekoga da me došlepa i da mi donese plug ili setvospremač kući, jer druge traktore koje imam ne mogu da ih donose kući jer su te mašine preteške a hidraulika pošto je elektronska bez struje neće da digne.Ima možda još po koji kvar koji sam zaboravio ali mi ne ide u glavu traktor ima jadnih 1100 sati.