markojx
Član
Jeste made in usa jedina mana jedan saraf za dotezanje mača a zasto ne znam, nov lanac i bez stiskanja sama ide u drvo 5 meteri hrasta za popodne opalim jedan rezervar pa pauza odmorimo ja i motorka do uvece gotovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misliš oštrenje sedeći ili dubljenje zuba?То је лудост, не може се тако постићи да сви зуби буду исто наоштрени
Odustao od dubljenja zuba ili oštrenja sedeći sa motorkom između nogu?Ja sam od toga odustao jer posle mog pokušaja, lanac se ponašao gore nego što je bio tup, od tada nosim samo na mašinsko oštrenje, doduše, toliko mi i treba…
![]()
I još nešto, da li treba dubiti zub, da se dobije nešto kao slovo C, dakle naoštriti prvo gornji dio zuba koji seče a onda izdubiti donji dio valjda da bi opiljak drveta imao kuda lakše da ode kad zub zeče. U ovom slučaju šta raditi kad je zub pri kraju jer će se onda turpijati pogonski deo lanca
Оштрење седећи са моторком између ногуMožda je prednost da se manje umara, em oštriš sedeći em se ne naginješ napred kao kod oštrenja u horizontalnom položaju
Misliš oštrenje sedeći ili dubljenje zuba?