Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Manje testere Husqvarna 80% su pakovane u USA tako su mi rekli u njihovim prodavnicama "Husqvarna" a i sam sam se uverio kod njih da na neprofesionalnim testerama u njihovoj radnji pise poreklo USA
. Pali motornjak po mrazu kao i po vrucini.
Moje su spremljena za zimski san pre dva dana, nema paljenja vise do na prolece 

Kupio moj komsija onu kopiju stila mislio da je original dao 100e, sekao sumu za prodaju nije radila dva dana i klip se oljustio ko banana
Ja mu rekao da je kinez ali nije mi verovao dok mu nije stigla. Ali pazi, nista ga prodavac nije zeznuo, nije ni naveo da je stihl ali nije naveo ni da je kinez. Kupaci samo izbulje oci u slova stihl i da je nova a jeftina, ostalo i ne gledaju 

i moje spavaju vec 2 meseca,ali ako ovako potraje bice budjenje
---------- Poruka napisana u 10:05 ---------- Prethodna poruka je at 09:49 ----------
ovo je jace od mene,procitajte komentar oglasa...kao nije mnogo radila(4m3)jos se farba nije skinula sa maca,pa kasnije kaze mozda bi trebalo zameniti i mac i lanac...pa dokle bre majku mu!Nesto razmisljam,ko kupuje ta govna?
http://www.limundo.com/kupovina/Mas...Testere/Motorna-testera-sa-garancijom/4382460