Ja tu dilemu pokusavam da resim vec 6 meseci i konacno sam resio jutros i kupio novu Husqvarnu 236 i mislim da je pravi potez. Cena 210 eura.Sta vi mislite koja testera ima bolje performanse?Stihl ms180c ili husqvarna 236?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja tu dilemu pokusavam da resim vec 6 meseci i konacno sam resio jutros i kupio novu Husqvarnu 236 i mislim da je pravi potez. Cena 210 eura.Sta vi mislite koja testera ima bolje performanse?Stihl ms180c ili husqvarna 236?
Sta vi mislite koja testera ima bolje performanse?Stihl ms180c ili husqvarna 236?
Lanac je neki mali mislim da je 3.25 turpija za taj lanac ide "tanka" (4mm).Pokusacu danas da postavim Slike od Husqvarna 236...
Tako je "Dejan 351" korak lanca 3/8 na maloj Husq.236.lanac za manje husq.je koraka 3/8
Ja sam do danas bio ubeden da Husqvarna proizvodi Svedska i jedino svedska, ali na naljepnica pise P.R.C.Husqvarna 236..........Masina je zver!!!
pa da nije kopijaJa sam do danas bio ubeden da Husqvarna proizvodi Svedska i jedino svedska, ali na naljepnica pise P.R.C.
Ja sam do danas bio ubeden da Husqvarna proizvodi Svedska i jedino svedska, ali na naljepnica pise P.R.C.