Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sutra kupujem ovakvu za 11900 din nova 2 godine garancije.
Zasto mislis da je slabo 2ks? Covek mozda hoce samo za ispomoc i iskresivanje, laksu i slabiju testeru. Mada mislim da sa 2 ks moze da posluzi i za zahtevnije poslove.
meni niko ne rece sa ove partner koje ima za 20-tak k dinara. Ima sad na akciji jedan lep model spcial edition http://www.partner.biz/int/products/chainsaws/formula-60-with-carrying-case/ formula ovo ono za tako 200+evrica na akciji a servis mi blizu ako zajebu nesto. Prodavac kaze da je to isto ko jonsered tj da iste delove husqvarna stavlja na te jeftinije modele samo menjaju naziv i boju.
Konkretno 1.8ks je, nije preterano jaka al za ono sto mi treba je dovoljna, 10-tak metara drva da isecem za kotao tj skratim za sebe i obalim po koju vocku ili stub 2-3 puta godisnje i oko vocnjaka sredjujem. Znaci ne planiram da zaradjujem sa njom ili da se ozbiljnije bavim time a nemogu da vise za svaku sitnicu cimam drugove i komsije. Kosta ko villiger 24 mozda i vg30 al nekako me pamet vuce prema partneru a ne villigeru iako su obe made in PRC. Stim da na partneru ima nalepnica made in USA al ja znam da je iz kine samo nas lazu
p.s. i ta najmanja still je isto 100% iz kine
Ja sam nešto isto razmišljao, ako budem imao para da kupim novu, ja bih radije uzeo 24E vidiš kako ima retko pametni ljudi. Baš za to mi i treba da oborim koje drvo prečnika do 30 cm 2 puta godišnje i da radim sa građom jedanput godišnje.Ne režem za ogrev ne planiram ići u zaradu s njom znači kad treba nešto da okrčim.E sad dvoumim se između 20 i 24 ,u servisu kod jednog majstora sam mu rekao šta bi radio sa njom i on mi je rekao da ću sa 20 odraditi posao.
Kolega imam ja model 180 malo je jača od tvoje i mač joj je za 5 cm duži. Extra testera, na moju sam prezadovoljan i mislim da ćeš i ti. Ona ima korak mini 3/8 za koji manje treba snage nego za korak 0.325 koji je na vilageru.90% rucnog alata proizvodi se u kini ...kako bi ``strucnjaci`` rekli jeftina radna snaga, ali dobro i da zanemarimo to , ipak je bolji still od villagera ,ma gde god da se pravi,proizvodi...
a sto bi najmanja still trebala da je iz kine , koja je razlika u proizvodnji ?
mislis kinezi mali pa prave samo male testere .... mala sala pozdrav
I dalje pitanje jel ima neku ovu malu stillku i kako se pokazala ?
Pogledaj na strani 63 kolega Dejan je to slikovito opisao i čitaj malo temu.