Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Davno sam to popravio.Losi dihtunsi kod karburatora i ona plastika izmedju karba i cilndra bila ispucala od starosti i temperature.Nebi trebalo da se promeni rad ili ugasi sa sprej,onda tu vuce fals vazduh sto utice na promenu samog rada...skini svecicu ako vuce fals vazduh nece da bude crna ili idealne braon boje nego bela\svetlo siva-nije nikakva precizna dijagnostika ali cisto neki uvid u zdravstveno stanje.
Овај је секао у туђе.
E, ovo već liči na nešto...Uskoro u zvaničnim radnjama STIHL-a i novi modeli.Radi se zapravo o modernizovanim starim modelima (017, 018, ms 170, ms 180, ms 171, ms 181) sada su ms 172 i ms 182, jedini "novi iz ove grupe najmanjih modela je ms 162 sa samo 1,6ks
Tu je u najavi još jedan model, sa 2,6ks STIHL ms 212
Opiši to loše rezanje malo. Sitna piljevina, testera nema snage?Kao sto sam pisao kupio sam echo 420es,i juce prve casove odradila u šumi. I mnogo sam se razocarao sa tim kako ide u drvo. U sustinu sve lepo ona radi pali odlicno ali toliko lose reze, dal moguće da je u pitanju lanac koji je nov s stigao u pakovanju i da nije bas dobro podmazivanje