Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav svinjski rep kakvo skičanje, šta lupašИспада струготина у облику свињског репа а моторка скичи. Вероватно ништа осим брзине резања.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Isto, upravo zbog toga. Inace ovaj sto je dosao uz testeru bio je maltene nov, ceo ali tako lose naostern katastrofa. Vise od pola sam ga morao skinuti da bi se dobio pravilan ugao. Sad ce da sluzi za u ram.Kad koristim ram preferiram da radim sa vise starijim\potrosenim lancem...jer nekad se secu bas tanka drva pa cima\odskace da nebih nov istegljio
I ona takva u full stanju kako kaže dotični košta 100€...Lepo na izgled a unutra garant nema ni klip ni cilindar ni karburatorObratite pažnju tek na ovo đubre od čoveka...
Izgleda da rade. Kad sam hteo da vidim oglas nema ga, obrisan.Dobra stvar na kp sto moze da se prijavi oglas samo ne znam koliko urednici pridaju znacaju kad se prijavi.
Ne verujem da ce uspeti nekog prevariti ali svakako treba prijaviti ovakve magarce.
Ne diraj karburator...Postovanje i srecan Bozic.
Ako moze preporuka za zamenski karburator za MS170. Menjao je lokalni majstor prosle godine originalni ali novi vec pravi problem, ulazi motorka u visoke obrtaje povremeno (vuce negde vaduh izgleda na karburatoru)