markokg1982
Član
Znaci, kupio si je u inostranstvu za ovsj novac, ne kod nas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da, Horn (Donja Austrija)Znaci, kupio si je u inostranstvu za ovsj novac, ne kod nas?
Gledaj ako je nisi mnogo turirao i cepao gas nece faliti nista, ako si stiskao gas mozda se kvacilo ostetilo.Поздрав за све чланове у групи.
Имам проблем са Хусварном 450 коју сам купио 23.08.2023 год.
Након куповине јуче сам је први пут употребио али после исечених 2 м блокирала је звезда на мачу и ту се прича завршава.
Данас сам је однео у овлашћени сервис да је рекламирам посто је у гаранцији и тамо сам добио неку информацију да мач не подлеже гаранцији.Па сам хтео да вас питам да ли је још неко имао сличан проблем
Meni je na novoj MS 180 isto par puta zaglavila zvezda ali je piljevina bila problem malo levo desno i kompresor su resili problem.Поздрав за све чланове у групи.
Имам проблем са Хусварном 450 коју сам купио 23.08.2023 год.
Након куповине јуче сам је први пут употребио али после исечених 2 м блокирала је звезда на мачу и ту се прича завршава.
Данас сам је однео у овлашћени сервис да је рекламирам посто је у гаранцији и тамо сам добио неку информацију да мач не подлеже гаранцији.Па сам хтео да вас питам да ли је још неко имао сличан проблем
Kolega, gledaj novu, mani polovnu, polovna i ako je lepa na oko, sacuvana, obicno je kompresija losija ili joj nesto drugo fali, izuzev ako bi kupio od prijatelja ili nekog poznanika za koju testeru znas da nije mnogo radila, da je sipana prava mesavina i da nije koriscena sa tupim lancem...Pre svega pozdrav svima.
Potreban mi je savet u vezi izbora polovne Husqvarna testere.
350, 450 mark II, ili 545(ne mark II)?
U sustini jurim 350 ali eto da pitam vredi li umesto nje kupiti neku od ovih novijih?
Kriterijum je bio da nije teza od 5kg i da je od 40 do 50ccm mada kapiram da ispod 50ccm ne treba ici..
Takodje voleo bih da znam prednosti i mane Zama i Walbro karburatora i da li i na to obratiti paznju? Znam da je 350 sa Zama, za ostale ne znam..
Inace imam vec 136 u porodicnom vasnistvu koja od 2008. radi perfekno, laka kao pero, 2.2ks dovoljno jaka za moje potrebe. Ali, voleo bih da imam jos jednu pa je izbor pao na neku od ovih.
Takodje sam imao i 61 jedva koriscenu i krivo mi je sto sam je prodao, ali s druge strane slabo smo je koristili jer je dosta teza od 136 te sam uglavnom posao zavrsavao s manjom.
Ja vise volim Husqvarnu tako da je moj savet logican, ali pogledaj i malo vece modele, nisu mnogo skuplji.Imam i ja elektricnu vilager odlicno a je ali mi treba za u sumu nesto. Imam trilemu stil 230,husvarna 440 ili echo 420