Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav Stevo,pošto i ja imam istu testeru echo 550 evl ali je na njoj polomljena drska i donji deklovi zanima me da li bi prodao tu tvoju i koja bi cena bila za nju.puno pozdrava.Imam motornu testeru Echo 550 evl kupili smo je novu devedesetih.Samo smo je cisto za nas koristili.Interesuje me dali ima servis da je popravi u srbiji nesto me struja zeza nebaca varnica na svecici i treba izgleda membranice na karburatoru da se zamene.Jedan me napada da mu je prodam sad neznam dali ima svrhe popravljati je ili ne ili da je utopim.
Ja vec sest godina imam stihl MS 341 i nema nikakvih problema.Isekla je preko 1000 metara i jos uvek je kao nova.Juce sam rasklapao jednu od prijatelja iz 2005 model bez dekompresora i elastostarta koja je isekla preko 5000 metara i cilindar je jos uvek kao nov.Covek je profesionalac i koristi iskljucivo Stihl testere zamenio sam mu karike lezajeve i semeringe iako je komrpesija bila 10.8 bara a kod mene je 11.4. Ali kad sam je vec rasklopio u sastavne delove reko daj da sve izmenjam i evo sastavio sam je i radi kao sat.sto se tice parnih oznaka,moze se reci da je tako dok su bile stare oznake(oxx)i to pocevsi od 026(koja je bila i njihov najbolji model),sad to nije slucaj(primer je ms 341),sto se tice modela ms 290,to nije profesionalni model,ali zato ima dosta snage(4,1ks)i dosta ljudi sa njom rade profesionalno