kadliscepadne
Član
Bez uvrede ali sta napisa ti ovde ???? Nesto tipa ako neturpijas odmah sa sablonom za turpiju nemoj ni pocinjati ili zavrsavati sa njim..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez uvrede ali sta napisa ti ovde ???? Nesto tipa ako neturpijas odmah sa sablonom za turpiju nemoj ni pocinjati ili zavrsavati sa njim..........
Ja kad je topla samo stisnem taster na dole kao kad je gasim i odmah palim.Prema uputstvu, 572xp ,kada se pali topla, treba otvoriti sauh, ubrizgati mešavinu par.puta na pumpicu, povući kanap i to je to, zatvoriš sauh i pališ..
Međutim, bar kod moje testere, to nije slučaj. Nije htela da upali ,ma šta da sam pokušavao. Pozovem servis, majstor kaže da TE testere imaju problema sa sagorevanjem i da sauh trebam samo da postavim u otvoren i zatim ,odmah, vratim u zarvoren položaj . Kada sam povukao kanap,odmah je upalila. I taj princip uvek koristim . Ne palim je prema uputstvu, jer ili uputstvo nije tačno napisano, ili sa mašinom nešto nije u redu .
Ne znam na koje TE testere je mislio.
Sugestije ?
Meni je objasnio tako kako sam napisao. Rekao je da ne pritisnem čok do kraja, kao da je gasim, već tako kako sam napisao.Ja kad je topla samo stisnem taster na dole kao kad je gasim i odmah palim.
30,11,2022
Beca je napisao(la): Da li su ti prodavci objasnili kako startuješ hladnu, a kako zagrejanu Husqvarna motornu testeru, recimo posle dosipanja mešavine i ulja ?
Ima sve na YT.
Kakvo loše sagorevanje,kad je vruća nikakav sauh pumpica i ostalo, povučes kanap i ona pali, eventualno dekompresor.Sve što i oficijelno uputstvo za Husqvarna 572XP.
Znači, ne znate odgovor zbog čega TE testere imaju loše sagorevanje ?
U uputstvu i oficijalnom YT za Husqvarnu, napisano je i rečeno da treba kad je testera zagrejana koristiti par puta pumpicu.Sve što i oficijelno uputstvo za Husqvarna 572XP.
Znači, ne znate odgovor zbog čega TE testere imaju loše sagorevanje ?
Haha, šta napriča ovaj , ti yebe*Ti si verovatno gledao ovaj video
To, sa polugasom, nisam ni znao, Villager to nema.