Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma razumem ja to, testera ovih performansi za ove pare je ideal. Ali su morali da naprave neki nameran propust da bi se kvarile i time poboljšali kupovinu delova i samih novih jedinica.Pa vidi ovako:
Napraviti testeru za široke mase ispod 200€ je za Stihl bila velika enigma. Štedelo se na svemu na čemu se moglo uštedeti, da bi gazda Andreas imao profit..
Tako je i taj veseli filter odrađen sa parčetom filca kome je cena za fabriku verovatno 2-3 evrocenta(tako reći besplatan).
On radi posao prilično dok je nov, i pažljivo uklopljen. Ako se kasnije nemože uklopiti da zaptiva gornju stranu i oko grla onda ga jednostavno zameni novim.
Ima tu veći problem: mislim da takav filter pravi priličan otpor i to svakako utiče na snagu te male zujalice.
Ja sam pokušavao sa pamučnom krpom koju sa stavljao ispod filtera ina ulaz od vazduha od haubeI ali slaba valjda, opet prodje sitna prašina. Moram napraviti nešto ovako. Od čega je sunđer?