Villager je pre bio kvalitetniji,moj komsija ima isto,to sece i sece i nikakvih problema,dok ja sa mojom imam sitnih problema,tipa pukla mi ona selna-kocnica ,zatim amortizeri su nesto losiji,i sad poslednji i malo ozbiljniji problem jeste pumpa ulja gura mnogo istog,ali na onaj sraf gde se steluje ne mogu nista uraditi.Jel to nesto puklo tu ja nzm,a inace nikad nisam nista cackao od kako je kupljena nova u vezi stelovanja ulja,kako je bilo fabricki tako je ostavljeno.Ali sad zadnje secenje drva mnogo ulja prosipa na lanac ,a lanac po meni ,patike sve masne jbt ....
Sto se tice motora ,mesavine,ne bi to smelo da se desi,nzm koliko izgubi masnocu ta mesavina vremenom,ali meni mesecima stoji mesavina i uvek je koristim bez problema u motorki,motoru,trimeru ....godinama tako i sa samim motorima nisam nigde imao problema,sem eto drugih gluposti kao gore navedeni ....A mesavinu uvek napravim za nijansu jace od preporucenog,neka ona dimi ko je jeb.. ali bar znam da ima i nesto bolje podmazivanje,ipak je to sve kineski proizvod.Jedino mi malo trimer ponekad zamasti svecicu,sam od sebe se ugasi u radu ,zbog te nesto jace mesavine,ali ostali motori nemaju tih problema.