Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad nam valjaju najgoru robu, pa se obruse sami kroz drvo.Ono što sam ja primetio je da kad god da stavim ovaj šablon, gotovo nikad ne treba da skidam vrhove kaljaka.
Marko, i 350 dinara je mnogo za to parče lima ali hajde. Za naše testere (zavisi od koraka lanca) treba šablon za dubinu od 0,65mm. I za 3/8 je 0,65mm. Ono što sam ja primetio je da kad god da stavim ovaj šablon, gotovo nikad ne treba da skidam vrhove kaljaka.
To mi savrseno odgovara. Drago mi je sto ne moram dva da kupujemknjiga kaze
picco micro 0.45mm
3/8picco,325,3/8...0.65mm
404...0.80mm
markokg-uglavnom trgovci svi imaju 0.65 jer se najvise koristi jer zauzima 3 grupe lanaca...3/8picco,325 i 3/8....404 se slabije koristi za njega je isao 0.80(kao moj na slici)...
To znaci da 100ml ulja ide u 4 litre goriva.
Ja pitah za omjer 1:25 a to bi trebalo u "prevodu" ovako da izgleda 1 dio ulja naspram 25 dijelova benzina ili 100 ml ulja u 2,5 l goriva, da li sam u pravu?
Zanima me ako u upustvu pise da ide ovaj omjer(1:25) da li takav omjer vazi i za stihl ulje koje najcesce kupujemo i na cijoj flasici od 100 ml pise 1:50 tj.flasica na 5l benzina ili napraviti mjesavinu onako kako pise u upustvu za rukovanje i odrzavanje?
Sad sam stvarno u nedoumici a kao sto sam vec pisao za moj problem da mi je vec treca svecica izgorela(ne baca varnicu) a ovde na forumu su mi sugerisali da je to zbog jace mesavine a opet ja uradih onako kako pise,mozda ovo ulje "Stihl" treba mesati u omjeru koje pise na flasici, kako da znam
A koliko onda po toj tvojoj računici sipa ulja kada mu piše 1:50 i 1:40? 100ml na 2 litra?Kada je 1:20 = 0.05 x 100 = 5 litara
1:25 = 0.04 x 100 = 4 litre