Verovatno. Link i dalje radi, ako ga imas.
Nadam se da nece da zeznu ovu akciju. Danas sam bio u stihl-u i to rano ujutru, i nista nisu znali za to. Posle su telefonirali verovatno Bg, ali nista precizno nisu imali da kazu.
Onda je prodavac rekao da ce verovatno krenuti sutra ova akcija tj ako sam je video, onda bi on trebalo da dobije uputstva preko maila.
Ponudio mi je odmah da mi proda ovu ms 180 za tih 23150 din, ali kaze da ne moze da mi da pismenu garanciju obzirom da je on ove testere nabavio po drugacijim cenama (primera radi, nabavio ih je po 22.000 din a prodaje po 26.000 din i obzirom da mu nije nabavna cena bila 18.000 din da bi ih prodao za 23.000 din, ne moze da mi ispise papire, racun i garanciju) ali da sve sto bude falilo, da mogu da dodjem da reklamiram kao da imam papire, a to se navodno nece desiti jer su ove testerice odlicne itd.
Ja na to nisam pristao jer, kada vec sve placam u kesu u ovlascenoj radnji, zasto ne bih imao pismenu garanciju ako sam skroz cist i nista ne muljam.
Ostavio sam mu 1000 din kaparu i dao sve podatke, i dogovor je da me sutra kontaktira cim budem mogao da dodjem i po papire i testeru. Takodje, rekao je da moze da mi zameni mac i da stavi 30cm sa 1,3 iako su iz stihl-a rekli da to ne moze tako..
Ajd da sacekam jutro. Sve mi je ovo malo bezveze... Prodavac mi uzima kaparu bez ikakve priznanice, ne zna za akciju, nudi mi kraci mac, nudi mi celu testeru bez papira i garancije, jos napominje da ako se odlucim za ovu sa police, probace da nadje zastitnik za mac koji inace obavezno ide uz nju.
Posle sam isao na sajt i video da su oni zaista ovlascena stihl radnja u Kragujevcu, nego svaki srbin voli da mulja, ali mu ja to necu dozvoliti.