Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da to nikako nije normalno ali istovremeno nemam pojma šta bi to moglo da se poremeti zbog par meseci stajanja. Mešavinu koristiš uvek svežu a ne ono što je ostalo od prethodne "sezone"?
Ljudi, zbog cega je jaca motorka jeftinija od slabije? Motorna testera Villager VGS 33S, 3,4ks jeftinija
Motorna testera Villager VGS 30S, 3ks skuplja
Možda je akcija kakva u pitanju
Mozda je ta jaca teza, vise trosi, stariji model ili nesto slicno A sto se tice starog goriva od par meseci bolje prosuti u kanalizaciju nego sipati u testeru; uverio se na licnom primeru, pre par godina, u prolece, uzeo deda da presece neki panj sa stilkom 26, sipao gorivo koje je ostalo od jeseni, nije isekao 10cm u dubinu i toliko; kada smo odneli testeru kod majstora i kada je rasturio imali smo i sta da vidimo, klip se iskosio u cilindru i puko klipnjaca se iskrivila, ko zna kakva je radilica i tako... Od tada pravim mesavinu samo po potrebi i to po 1l najvise; kupljena je nova stihl ms230 i za ovih par godina radi kao zmaj
To je najbolje sam da ocenis po potrebi; npr. za svoje potrebe, od nekih 15ak kubika godisnje (mozda i vise), ova ms230 meni zavrsava posao super ali se desi da se nekad oseti manjak snage u odnosu na staru 26icu, tako da je najbolje sam da se preracunas, jer ti najbolje znas za sta i koliko ces da je koristis
Djordje, a sto ne razmislis o nekoj polovnoj stihl ili husqvarna motornoj testeri? Za tih 200e imas da izaberes neku solidnu od oko 3hp.
A ako ti drva nisu debela, imas novu stihl ms 180 za 190e sa garancijom dve godine.
http://www.stihl.rs/motorne-testere.aspx
Ja bih uvek uzeo jacu masinu jer bolje da ima visak snage nego da se javi manjak.Po onim specifikacijama vidim da je ona jaca od 3,3ks dosta teska za svoju snagu i to joj je odma hendikep,ali opet ima dosta veliku kubikazu za svoju snagu,a to joj je po meni plus.Imaju ljudi ovde kod mene te Villager testerice i solidno su se pokazale i Keno Kraft takodje,a ove Keno su bas jeftine.U principu,mozes i za 100e da uzmes Husqvarnau,ali ne znam koliko bi ti odgovarala takva starudija.