bufa befava
Član
Moj je savjet odmah polako piliti bez ikakvog razrađivanja .
Uvjek za za bogatiju smjesu ali uz kontrolu auspuha .
Uvjek za za bogatiju smjesu ali uz kontrolu auspuha .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Seci slobodno , bez preterivanja naravno.
ja imam 038-micu i sa starom originalnom vodilicom skoro 11kg,nedavno sam uzeo novu vodilicu rolomatic i to je tu oko 9kg zmaj testera,samo mislim da je 064 neprikosnovena poteska ali brijePa tako su i meni serviseri rekli sto su je odradili... Rekao mi da napravim jacu mesavinu (sto i jesam) i ostavio sam je na ler gas da radi i povremeno polako dodavao gas... Tako je potrosila 2 rezervoara,mozda malo i jace jel kazu u servisu da su je i oni ostavili da radi...
Ma lanac sam stavio nov odmah kad je vec bila u servisu... De lanac da ostavim stari...
- - - - - - - - - -
A da danas malo testirao tezinu testera!!!!
Stil 064- Teska je 10kg sa punim rezervoarom ulja i benzina...
Stil 038- Teska je 9kg sa punim rezervoarom ulja i benzina...
I Stil MS 341 - Teska je 7kg sa Punim rezervoarom ulja i benzina...
http://www.telegraf.rs/zanimljivost...ite-akumulator-uz-pomoc-motorne-testere-video
MOŽDA VAM ZATREBA: Evo kako da napunite akumulator uz pomoć motorne testere (VIDEO)
ja imam 038-micu i sa starom originalnom vodilicom skoro 11kg,nedavno sam uzeo novu vodilicu rolomatic i to je tu oko 9kg zmaj testera,samo mislim da je 064 neprikosnovena poteska ali brije
Valja, naravno.
To je jedno od boljih ulja, a inače što se tiče stihl i husqvarna ulja najbolje ih je uzimati u litarskom pakovanju. Najmanja šansa da te zajebu, a i izađe jeftinije nego na bočice od 100 ml.
Ako neko baš malo radi i traži mala pakovanja neka uzme dvotaktol sint rafinerije ulja Modriča, jer se isto može svugdje naći original.
Ima da se uzme Stihl u pakovanju od pola litre i od litru. Ovo tvoje ima mericu gore, za pravljenje smeše. Isto ima i Stihl od litru, samo je mnogo skupo. I šta će ti toliko ulja kad ti to ne trošiš...