Neznam koja je kombinacija ali po onome sto ja znam da je prosao skoro sumljivo jeftino za sve to. Ako je original prosao je odlicno mada sumnjam.Nemoguce da svi ljupaju oko cena samo ti u bg "ne lupaju" ili oni imaju neke privilegije.
A sto se tice jedno osovinke i peska uzmes lepo pa premeris duzinu sirinu i visinu pa sve to pomnozis i eto koliko je. Ali kao sto rekose negde oko 2,2 m3 ili malo vise sve zavisi.
E pa sad ako je kopija uzeta u Ovlascenom servisu,u orginalnoj kutiji i orginalnoj kesi sa isto tako natpisima Stil onda ja stvarno neznam gde vise da kupim to????
Cak sam i dedu zvao da pita kojiko je u inostranstvu i tamo su ti delovi kostali oko 200e sto ja mislim da isto dodje na isto jel znamo da ima mnogo stvari koje su tamo cak i skuplje zbog standarda....
Sve to nisam sam ugradio (necu da se petljam) odneo sam coveku koji ima servis i dugo godina radi taj posao i bio sam tu tokom ugradnje delova i covek mi je rekao da su delovi orginal jel sam insistirao da pogleda da nisu kopije (vratio bi ih)...
E sad ja znam da se SVE moze iskopirati ali ja mislim da sam se sa svoje strane MAKSIMALNO osigurao,e sad ako i ovlasceni serviseri prodaju fals delove i priznati majstor ih ne prepozna onda nece testera nista trajati i nikom nista...
Ali i da se to desi ja stvarno neznam gde kupiti "orginalne"delove sledeci put????? Danas se cak i ti orginalni delovi proizvode u Kini tako da stvarno nisam pametan...
Za mesec dana (mozda malo jace) krecem malo d asecem drva pa cu preneti iskustva...