Tintoreti
Član
Pa, ti si kolekcionar ? Ipak si sredio ovu 64ku. Morao i cilindar da se menja? Gde si nasao tako jeftine delove?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala puno...Spada u profi masine,veoma kratko se proizvodila (2002.2004.),naslednica 2054,a od 2004.godine proizvodi se nesto jaci model 2156,inace imA 3,8KS,53,2 kubika i teska je 5,2kg,ako je dobra nisu to velike pare za nju
Imao sam Alpinu iz 80-ih godina, KATASTROFA i jos nekoliko ljudi sam znao sa lošim iskustvom. Na svim forumima pljujem Alpinu jer je to najlosija alatka(mašina) iz mog iskustva (sada imam stihl-prezadovoljan).
Jos ako je stavio kvalitetan kineski cilindar ima samo da sija.
Bitno je da je ne pali i trajace dugo..
@Cira 92,dobra kolekcija.Koliko ti racunas da ima drva u toj jednoj prikolici?@Bi Zeleni,ti si hvalio tu tvoju 064,ako se ne varam,a ono Cira morao sve da menja.
Pa, ti si kolekcionar ? Ipak si sredio ovu 64ku. Morao i cilindar da se menja? Gde si nasao tako jeftine delove?
oko2,10 kubika. malo vise znaci od 2 kubika peskaKad vec spomenuste IMT jednoosovinke,jel zna neko koliko kubika hvata kad se poravnjaju stranice?Ja je nisam merio,a zanima me zbog peska da znam koliko stane.
Prosle ili preprosle godine drug za 064 platio klip i bocne lezajeve 120e,tako da si Ciro stvarno jeftino proso,uzeo si jos i stublinu i lanac za malo vece pare.