dulis
Novajlija
mislim na velicinum samog zuba,da li je prevelik zub 4,5 mm za nju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel na lancu pise stihl ili sthil ? Ako je stihl to je super i kvalitetan prilicno lanac, a ako pise sthil onda je opet neko tesko kinesko sranje.dulis je napisao(la):ne interesantno,ni meni nije jasno korak je 3.25 a lanac 4,5mm i turpiju sam kupio uz njega 4,5mm,u stvari nisam ja nego otac,a on se bas ne razumije u to puno,ali napisao sam mu sta da kupi:lanac korak 325 i da ima 36 zuba.dali su mu takav lanac i jos zamislite na svakoj alki od lanca ima ugravirano sthil
Post je spojen: [time]1281028169[/time]_________________________________________________
a nisam ga ja ni stavljao ,stavljao ga je burazer ali radi super i reze super
A koja turpija treba da se koristi za 3/25 ? _________________________________________________ Ja imam turpiju na kojoj je oznaka 3/16 i cini mi se da je velika za korak 3/25 - kod huskvarne.service man je napisao(la):Pozdrav svima,bio sam na godisnjem,a vidim da se bas polemisalo ovde.
Slazem se da se treba drzati fabrickih mera,samo duzinu po potrebi menjati,ali nije preporucljivo da ne bi neko stavio mac od 50cm na testeru snage 2.0ks.
Sto se tice lanaca postoje koraci:
404"(uglavnom stare testere ga koriste i tesko se danas nalazi),
3/8" debljina kod Stihla 1.6mm
Husqvarne 1.5mm
Eho 1.3mm
3/8" Picco debljina Stihl 1.1mm(razliokuje se od 3/8" samo po velicini zuba)
Husqvarna 1.3mm
3/25" debljina Stihl 1.5mm
Husqvarna 1.3mm
Pomaze...
3/8 je rastojanje izmedju zuba , a ovo drugo je velicina samog zuba .dulis je napisao(la):malo mije nejasno,je li 3/8 znaci debljina zuba ili rastojanje od zuba do zuba?sta znaci to 1.6mm
ili 1.3mm?
Ja ne znam nista.smileys je napisao(la):Zamolio bih sve forumase da kazu sve sto znaju o STIHL-u 041 AV.
Jel si proverio radilicu klip , klipnjacu , karike . Jel se cuje neko skripanje kad povuces kanap ? Proveri da li nije prso negde cilindar !!!mims je napisao(la):Može mala pomoć, imam testeru Stihl 009, ima dosta godina, a trenutno neće da upali, bila je kod raznih majstora - i sad je tamo i ništa. Ono što sam znao pregledao sam ali neće. Jel ima neko ideju šta to može da bude?