Karalic
Banned
Svaka cast, neka te sluzi i da se otplati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok, fokusiracu se na nju, ako ima jos predloga slobodno recite, mozda nesto drugo mimo stihl-a i husqvarne ?Dukanac je napisao(la):Ako ti treba neka manja testera, onda uzmi STIHL MS 230, on je baš amaterski i za sitnija struganja, nije za u klade, a za kucne potrebe je sasvim ok, imam takav i koristim ga za ogranke i za gradilišta, dosta je lak i pouzdan. A za husqvarnu ti ništa ne mogu preporučiti jer se slabo razumem u njih, a i one su dobrog kvaliteta.
meeker je napisao(la):[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kYhh_i5wc2o[/youtube]
Samo huskvarna i nista drugo . Mozes da uzmes i ovu koju sam kupio ja. To ti je sasvim dovoljna testera za tvoje potrebe. Ona ima samo malih problemcica kada seces bukve bas velikog precnika. Ja sam jednu debelu juce seko i bilo bi bolje da je jos malo jace ali je odlicno testere. Za tvoje potrebe sasvim dovoljno i mozda bi ti poso zavrsila i neka huskvarnica od 40-tak kubika jer neverujem da ces bas da seces debele bukve preko 60cm debljine. Stilovke vise nisu taj kvalitet ko nekad. To sam proverio i uverio se kod nekoliko ljudi iz mog mesta koji su ih uzeli prosle i preprosle godine. Ima mnogo plastike i imali su problema sa kvarovima. MOm komsiji nije radila stilka ni 2 meseca i morao je da se zameni ceo karburator.Torrente je napisao(la):Ok, fokusiracu se na nju, ako ima jos predloga slobodno recite, mozda nesto drugo mimo stihl-a i husqvarne ?Dukanac je napisao(la):Ako ti treba neka manja testera, onda uzmi STIHL MS 230, on je baš amaterski i za sitnija struganja, nije za u klade, a za kucne potrebe je sasvim ok, imam takav i koristim ga za ogranke i za gradilišta, dosta je lak i pouzdan. A za husqvarnu ti ništa ne mogu preporučiti jer se slabo razumem u njih, a i one su dobrog kvaliteta.
DULEmajstor je napisao(la):Samo huskvarna i nista drugo . Mozes da uzmes i ovu koju sam kupio ja. To ti je sasvim dovoljna testera za tvoje potrebe. Ona ima samo malih problemcica kada seces bukve bas velikog precnika. Ja sam jednu debelu juce seko i bilo bi bolje da je jos malo jace ali je odlicno testere. Za tvoje potrebe sasvim dovoljno i mozda bi ti poso zavrsila i neka huskvarnica od 40-tak kubika jer neverujem da ces bas da seces debele bukve preko 60cm debljine. Stilovke vise nisu taj kvalitet ko nekad. To sam proverio i uverio se kod nekoliko ljudi iz mog mesta koji su ih uzeli prosle i preprosle godine. Ima mnogo plastike i imali su problema sa kvarovima. MOm komsiji nije radila stilka ni 2 meseca i morao je da se zameni ceo karburator.Torrente je napisao(la):Ok, fokusiracu se na nju, ako ima jos predloga slobodno recite, mozda nesto drugo mimo stihl-a i husqvarne ?Dukanac je napisao(la):Ako ti treba neka manja testera, onda uzmi STIHL MS 230, on je baš amaterski i za sitnija struganja, nije za u klade, a za kucne potrebe je sasvim ok, imam takav i koristim ga za ogranke i za gradilišta, dosta je lak i pouzdan. A za husqvarnu ti ništa ne mogu preporučiti jer se slabo razumem u njih, a i one su dobrog kvaliteta.
U pitanju je testera marke FIVEA . Ja sam ranije postavljao slike mog kineza . U pitanju je isto fivea od 1.7 kilovata . Vec tri godine radi a sada joj fale samo amortizeri koji se mogu prilagoditi i od vgs24 pa cu da ih nabavim . _________________________________________________ Od koliko je kilovata tvoja ? _________________________________________________ O ovoj testeri imas temu na forumu sam svoj majstor . http://www.samsvojmajstor.com/Forums/viewtopic/t=5987.htmldulis je napisao(la):ja imam neku made in PRC na macu i na naljepnicama pise favia . platio sam je 100 eura u ROBOTU
radi besprekorno vec dvije godine,samo sam joj promijenuo lanac ali kad sam ga vec ostrio 20 puta .izrezaqo sam sa njom oko 100m drveta .mac joj je 45cm ,teska je oko 8kg u fullu.iznenadio sam se kako je dobra
Da li mislis na rastojanje izmedju zuba (ono mora biti isto inace ces upropastiti lancanik) ili na velicinu samog zuba . _________________________________________________ Ona bi trebalo da ima korak ( rastojanje izmedju zuba ) 3/25 i da bi se promenio korak mora se zameniti i lancanik i mac sto je neisplativo . _________________________________________________ NA TESTERU UVEK STAVLJAJ LANAC ABRICKIH RAZMERA .dulis je napisao(la):moja je 2,4 ili kw ili ks nemogu sad da se sjetim
Post je spojen: [time]1280856679[/time]_________________________________________________
i zanima me jos jedna stvar,na njoj sam fabricki dobio lanac 3,8mm pa kad se istrosio stavio sam stilov lanac 4,5mm,da li je to mozda lanac sa prevelikim zupcima za nju?