panonac
Prijatelj Foruma
I ja sam tako uzeo motornu testeru,bila je dosta jeftinija i serviser je garantovao da ce rezervnih delova biti za nju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I moj lokalni diler Husqvarne me je danas dobrih pola sata ubedjivao da kupim Husqvarnu 365, trenutno je na nekom popustu i kosta nesto manje od 80000 dinara. S druge strane gledao sam na sajtu Husqvarne za Hrvatsku i tog modela vise nema u ponudi vec ima 365 X-Torq, dok je u Nemackoj uopste i nema u ponudi. Njena proizvodnja je prestala 2011 godine i zamenio je drugi model. Po starom obicaju sada se rasprodaju zalihe na siromasnijim trzistima kao sto je nase. Verujem da je 365 svakako odlicna testera ali ne volim bas da kupujem novo a nesto sto se vise ne proizvodi. Sta li ostali misle o tome...
Jeste lepa i moja omiljena,a nije mnogo ni isekla drva.Prosle godine joj menjan klip i karike,a odmah posle toga i bocni lageri.Strugane su grede sa njom i mislim da su joj one dosle glave.Bolja je od MS 290,ali ipak slabija.Lepa ti je ova stihl 026 . Mislim da je bolja od ms 290 iako je dosta starija
Kad upali ajd dok se ne zagreje trokira kao i svaka motorka a kasnije radi skroz normalno i pocne da gubi snagu.