Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.........Pumpa je preradjena na visoki pritisak....
Danas sam namontirao karburator sa reduktorom za plin na Hondin agregat, gx160. Radi odlično, a cena povoljna. Stvarno ne bih rizikovao da povežem bocu sa gasom direktno. Ovako osim što zatvori dovod kad je ugašen motor, može i lepo da se našteluje.Za ove sto rade na plin:
Imaju mali isparivaci da se kupe koji se koriste za skutere.
Najbolje je koristiti preko isprivaca, kao i na autu, jer tada ako se ugasi ne curi plin.
Takodje, moze se lepo namestiti i podesiti, jer membrana u isprivacu reaguje na promenu opterecenja, i sama otvara vise plina ako treba.
Gde ste ga kupili? Nasao sam ga na aliexpresu ali reko mozda ima i neka nasa firma sto ih prodaje...Danas sam namontirao karburator sa reduktorom za plin na Hondin agregat, gx160. Radi odlično, a cena povoljna. Stvarno ne bih rizikovao da povežem bocu sa gasom direktno. Ovako osim što zatvori dovod kad je ugašen motor, može i lepo da se našteluje.
A može da radi i na zemni gas.![]()