Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hipija je napisao(la):I ja sam u dilemi koju prskalicu da kupim !Mislio sam da je Villager DM 14 ok i da ce mi raditi posao ali kada citam sta pisete nesvidjami se.
Nije mi jasno ova DM 14 izgleda ozbiljnije od DM 25.I Stihl SR 420 radi na principu DM 14.
Jel moze neko da pojasni jos malo razlike ovih prskalica.Jel jedina razlika u pritisku u rezervoaru ili ima jos razlika?
Conferans je napisao(la):STIHL, STIHL, i opet STIHL. Sami ste pisali da je Villager 200 eura a Stihl 500 eura.O cemu diskutovati? Ja imam tu stihlovu sr 420 sa dodatnom pumpom koja je 150 eura i pomocu koje se sredstvo mijesa u rezervoaru. Uz tu pumpu idu i dodatne dizne od 0.5 do 2mm. Nema sta pricati dalje, Stihl je zakon, na kraju krajeva, koliko para toliko muzike.
Post je spojen: [time]1269316950[/time]_________________________________________________
Hipija je napisao(la):I ja sam u dilemi koju prskalicu da kupim !Mislio sam da je Villager DM 14 ok i da ce mi raditi posao ali kada citam sta pisete nesvidjami se.
Nije mi jasno ova DM 14 izgleda ozbiljnije od DM 25.I Stihl SR 420 radi na principu DM 14.
Jel moze neko da pojasni jos malo razlike ovih prskalica.Jel jedina razlika u pritisku u rezervoaru ili ima jos razlika?
Hipija ne razmisljaj vec kupi stihl, neces se pokajati.