DULEmajstor
Član
Ja ti predlazem muta gorenje ili neki imt . Za mutu imas delova , pa cak i nove motore za 200 evra .
I samo dizel . Nikako benzinca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na koje motore misliš ?DULEmajstor je napisao(la):Ja ti predlazem muta gorenje ili neki imt . Za mutu imas delova , pa cak i nove motore za 200 evra .
Meni bi trebalo hitno ako mozesavoris je napisao(la):evo ako nekome treba uputstvo za rukovanje od motora LOMBARDINI LA-LAP-LAL 205-300
http://www.box.net/shared/cov2if0aub
valjda sam sve uradio kako treba po pitanju uploada
fajl se sastoji od 8 slika koje sadrze i katalog dijelova
neka admini prebace u teh. dokumentaciju
ako nekome treba imam i uputsto za rukovanje i odrzavanje za IMT 507 mogu i njega skenirati
Ja ga koristim, i zadovoljan sam, šta te zanimaarpadbem je napisao(la):Ljudi,da li neko koristi imt 507 a uz to da ima uputstvo o rukovanju i masinski sklop menjaca![]()
Imam problema sa ubacivanjem u rikverc ,pa mi treba knjiga od 507 pre otvaranja menjaca da ne radim na slepoBlaza79 je napisao(la):Ja ga koristim, i zadovoljan sam, šta te zanimaarpadbem je napisao(la):Ljudi,da li neko koristi imt 507 a uz to da ima uputstvo o rukovanju i masinski sklop menjaca![]()
milanmozgovo je napisao(la):zdravo imam frezu 506 muci me kako da napravim plug za njo?dali neko od vas ima sliku i dimenzije .unapred hvala![]()
šta se konkretno dešava kada ubacuješ u rikverc , ide teško ili neće uvek da primi rikverc. probaj da pritegneš kvačilo.arpadbem je napisao(la):Imam problema sa ubacivanjem u rikverc ,pa mi treba knjiga od 507 pre otvaranja menjaca da ne radim na slepoBlaza79 je napisao(la):Ja ga koristim, i zadovoljan sam, šta te zanimaarpadbem je napisao(la):Ljudi,da li neko koristi imt 507 a uz to da ima uputstvo o rukovanju i masinski sklop menjaca![]()
hvala
Probaj da promeniš sajle, jer ako si nekad okretao ručicu upravljača možda je greškom došlo do zamene sajliarpadbem je napisao(la):Nece u rikverc, ponekad se desi da ubaci a kratko zatim izbaci iz brzine.Dok napred normalno ubacuje !! Da je kvacilo nije posto napred normalno radi.Ostalo sve funkcionise dobro .
![]()