Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
........Bora je napisao(la):@Toka,pročitaj prvo pravila foruma,prdstavi se u temi za predstavljanjerecimo da nisi znao,sada znaš,uradi tako i biće sve u redu
![]()
zasto pišeš velikim slovima to se na svim forumima smatra da vičeš na nekogTOKA je napisao(la):........Bora je napisao(la):@Toka,pročitaj prvo pravila foruma,prdstavi se u temi za predstavljanjerecimo da nisi znao,sada znaš,uradi tako i biće sve u redu
![]()
HVALA NA SAVJETU PRIJATELJU NISAM CITAO PRAVILA...
pa zato što nije pročitao pravilajaguar je napisao(la):zasto pišeš velikim slovima to se na svim forumima smatra da vičeš na nekog
naravno da ima neću ići peške za njimVikend seljačina je napisao(la):Jaguar
Ima li tvoja ljuta mašina kardansku prikolicu?
neznam štaje za tebe 14 konjski snaga ja sam u jednom postu napisao da je kod mene taj najaci iz tih prvi serija sa motorom LDA 450 ali iako svi tvrde da je njima 14 ks u prospektu piše 8ks.Naravno imam i orginalnu karadansku prikolicu koju je osjek proizvodio i imam isto takodje frezu i kosu.Mada kosu ne koristim jel je loše uradjena pa slabo kosi ona nema obrtni stepen nego je fiksna pa kad točak naidje na mravinjac ili neki drugi breg koliko se podigne točak toliko se diže i ta strana kose.Vikend seljačina je napisao(la):Iz prijašnjih postova stekao sam dojam da imaš Labinca od 8KS.
Takvi motokultivatori nisu imali kardanski pogon na prikolici, imali su samo oni od 14KS.
ja tebi kažem da u prospektu piše 8ks sutra ću ti skenirati i okačiti ali je tačno dva vratila donje za prikolicu i frezu gore za cenkular pumpu itd mada sam ja sve kačo na donje vratilo jer sam cenkular sam radio pa sam radio za donje tako sam prilagodjavao.Vikend seljačina je napisao(la):Labin progres Specijal ima 14KS (ima dva izlazna vratila za prikolicu i za priključke,ima brze i spore brzine,blokadu dif.itd)
Labin progres Mondial ima 8KS (ima tri brzine napred i jednu natrag,ima jedno izlazno vratilo za priključke)
Ako kažeš da imaš original kardansku prikolicu onda ti imaš ovaj prvi od 14 KS.