Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako i kod mene, jedno 50-60 cm između redova. Imam mio 250 ali non stop neki problemi. IMT motor je u pitanju, kažu od vodene pumpe. Više ne radi nego što radi. Kopanje mi oduzima puno vremena zbog prirode posla kojim se bavim i želeo bih sebi malo da olakšam. Koja Honda bi bila dobra a da ima da se kupi nova? 201 ili 320 obzirom da je razlika u ceni smešna?
Imam rasadnik, redovi na 70 cm. Nemas bolje masine od honde za taj posao! f 600 , f 620 ili g 42 su izmisljeni za to. Lako upravljivi, 'blokade' za okretanje, tihi u radu... ja evo vec 6 godina ih koristim...
Специјализована повртарска машина ИМТ 504. Врло управљива и више него довољно јака. Некада су прављене фиксне фрезе од 10 до 65 цм. а касније подесиве. Фрезе су добро оклопљене па не долази до оштећења биљака код тесног приступа. Један точак (препоучљиво метални који је уједно и тег) па нема потребе за блокадама.Tako i kod mene, jedno 50-60 cm između redova.
Prijatelji,
u potrazi sam za kultivatorom koji će da mi šparta (para) oko 1 kj paprike. Šta uzeti? Da li neko ima slike nekih špartača za kultivator?
Je li neko ima iskustva sa lombardini motorom IM359? Ima li neku karakterističnu falinku na koju bi trebalo obratiti pažnju?