robi89
Član
Na NIS pupmi sam kupio sae80 crvene je boje,nezna tacno koliko kosta,ali znam da imaju.. a tu polu tecnu mast neznam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvinjavam se, nisam na vrijeme procitao poruku. Ovako stoje stvari, a tajni nema.Kolega koliko si platio ovaj motor ako nije tajna ??
Kako su se pokazali generalno ovi zamenski motori ??
Da li neko ima iskustva sa njima?
Zamenio bih na mojoj f420 , razmisljao sam da uzmem kipor dizel , ali trenutno finansije to ne dozvoljavaju , naisao po oglasima na ove motore ,ali ih niko do sad nije spominjao da li su losi ili dobri ..
http://www.kupujemprodajem.com/Motor-honda-6-5-ks-8302660-oglas.htm#photoBig
Vjerovatno. Ja cu ako Bog da sutra kupiti mjenjac F600, pa kad skupim nekih novaca, kupicu Kipor dizel. Iskreno, toliku sam odbojnost stekao prema starim i polovnim motorima, da rijecima ne mogu opisati. Kupio sam tri polovna motora i dva su bila ocajna. Treci je GX160 i on je dobar, ali iako je polovan, nije star, pa je morao biti ok. Kupio sam i dva Honda mjenjaca i neurekli se.Hvala , mislim da mi je jeftinije uzeti neki zamenski nego sredjivati ovaj moj...
Ima da se kupi sredstvo u spreju za ciscenje karburatora, ako se razumes oko karb najbolje je rasklopiti staviti u neki sud i poprskati obilno sredstvom za ciscenje ostaviti 3-4 sata da deluje posle toga uzmi staru cetkicu za zube i ocisti sve delove, ako je mnogo zaprljan ponovi postupak. Ako neces da se zezas da trazis sprej moze i cist benzin.U cega je najbolje da potopim karburator honde f600, stigao je pre par dana, ali mu treba ciscenje jer dugo nije koriscen? Da li to raditi sam ili odneti da neko drugi, strucniji uradi?
Nisam koristio taj sprej, al nisam do sad cuo da se neko zalio na wurth.Mi smo danas probali da freziramo, ali i dalje ima previše vlage u zemljištu.
Hvala na odgovoru, danas je čovek kupio nov u prodavnici, namestili ga i sve je ok.
Gledao sam wurth sprej za ciscenje karburatora, da li ga je neko koristio za ciscenje ? Moze da se koristi i za 2T i 4T motore.
Nece ici drug, motor je sjeo kao ukljesten. Rupe na nosacu motora jesu fleksibilne, ali motor ne moze nigdje. Dosao je do kraja rupa, pa ne moze napred, a ako bih htio da ga pomjerim nazad, onda mu mjenjac motora ne dopusta. Objasnjavao mi je korisnik vica, moze se sa limicima srediti da kad priticnim kvacilo, remenu postavim granicnike od limica i oni ce da ga koce. Ali mene zanima, kako da napravim da spaner ima veci hod kad pritisnem kvacilo. Kad stisnem kvacilo, spaner ide ka zemlji (sve se jasno vidi na slikama). Izvlacio sam onaj mali komad iz rucice koliko sam mogao (mislim na onaj metalni dio sto se moze zavrtati i odvrtati u rucici) i sa njime sam dosta postigao, ali vise nema kuda ni on. Znaci, cilj mi je kad pritisnem kvacilo da se spaner jos neka 2 cm spusti ka zemlji.Kolega imate 4 šrafa kojima je pričvršćen motor, otpustite ih i podesite položaj remena, pomeranjem motora napred ili nazad.
Sve sam istrosio druze, nemam vise gdje da zatezem, jer sam taj dio odrvnuo do kraja. Mozda kad bi buzir bio duzi 1-2 cm ili sajla za toliko kraca?Peobaj da zategnes malo sajlu od kvacila ,tu na buziru gde ulazi u rucku , ja na f420 kad stisnem rucku spaner zacese dole o onaj poklopac kaisa ,a zategao sam ga gore na sajli kod rucke