Ne moze,njeno izlazno vratilo (kardan) je nesto tanje i specificno,radio sam prepravku na prskalici koja se kacila na Goldonizna li neko;
da li na Valpadanu Blitz može da se prispoji kosa ili freza od nekog drugog motokultivatora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne moze,njeno izlazno vratilo (kardan) je nesto tanje i specificno,radio sam prepravku na prskalici koja se kacila na Goldonizna li neko;
da li na Valpadanu Blitz može da se prispoji kosa ili freza od nekog drugog motokultivatora
zna li neko;
Ne moze,njeno izlazno vratilo (kardan) je nesto tanje i specificno,radio sam prepravku na prskalici koja se kacila na Goldoni
gorstak@ pa probaj ja volim ta budzenja,stavljo sam onaj zeleni pogon labinov spori na sepa i opet je bio prebrz za mene,sem na malom gasu.
trenutno imam 507 sa pogonom kose imteovim al od goldonca malog svi su vikali nemoze,međutim ja povadim zupcanike koji su ubrzavali pogon i namestim spojnicku direktno radi savrseno pogon duzi od orginalnog i netreba teg. dva majstora su tvrdili da nemoze al ispa da moze i kosi ekstra,e sad neznam kakav ti je kultivator jel ima menjanje brzina da imas 3 i kad kosis??