Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam na fejsu reklamu za tako nešto .Cini mi se ok , jedini je uslov stabilan i brz net . Ako uzmeš podeli ovde sa nama iskustvoDa li je neko koristio aplikaciju za tv,na kojoj imaš bezbroj tv kanala iz celog sveta?
Cena je 80 € godišnje,potreban je samo dobar internet!
Uzimao sam ja za vu zero resiver i tv preko aplikacije. I za cccam i za iptv. Ima dobrih koji prodaju, slika nemrzne i lepo su poredjani kanali.Video sam na fejsu reklamu za tako nešto .Cini mi se ok , jedini je uslov stabilan i brz net . Ako uzmeš podeli ovde sa nama iskustvo
Kao prvo, cena ima isto za 60 e, prijatelj ima vec godinu dana. Jedino moras malo jaci internet uzeti. Prijatelj uzeo preko A1 neki kucni net jaci preko sim kartice i kod nega radi. Ja cekam da mi izadje ugovor u mts i prelazim isto. Pre par meseci sam dobio ponudu da budem promoter za tu neki tv kao promoter tebe kosta 20e godisnje a ostalo ti ostajeDa li je neko koristio aplikaciju za tv,na kojoj imaš bezbroj tv kanala iz celog sveta?
Cena je 80 € godišnje,potreban je samo dobar internet!
Karticu od A1 možete da ubacite i u telefon ne mora da bude stalno u ruteruKao prvo, cena ima isto za 60 e, prijatelj ima vec godinu dana. Jedino moras malo jaci internet uzeti. Prijatelj uzeo preko A1 neki kucni net jaci preko sim kartice i kod nega radi. Ja cekam da mi izadje ugovor u mts i prelazim isto. Pre par meseci sam dobio ponudu da budem promoter za tu neki tv kao promoter tebe kosta 20e godisnje a ostalo ti ostaje
Sent from my 2107113SG using Tapatalk