frenky9415
Član
Cena za a5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tacno,taj mob. je ok za te novce.Xiaomi Redmi Note 5A global verzija
Cena za a5?
Zna li neko nesto o telefonu Huawei y 6 (2017)? Po karakteristikama deluje solidno za moje potrebe.
Koji tacno model, ima ih vise?
Za nesto vise para, P10 lite mislim da je bolja kupovina.Zna li neko nesto o telefonu Huawei y 6 (2017)? Po karakteristikama deluje solidno za moje potrebe.
Koji tacno model, ima ih vise?
Sigurno da je bolji. I uvek za još malo može da se kupi bolje. Ali,da je samo telefon kupiti,lako bih,ali treba još trista stvari...Za nesto vise para, P10 lite mislim da je bolja kupovina.
Brat ima y6 compact 2,srednja klasa telefona(po meni super telefon) za sada lepo radi nije imao problema.Zna li neko nesto o telefonu Huawei y 6 (2017)? Po karakteristikama deluje solidno za moje potrebe.
Saljes im mail, npr da si dugogodisnji korisnik bla bla, zelis pogodnosti u vidu umanjena pretplate za 50%, posaljes broj telefona na kom ti je ugovor, poslednje 3 cifre JMBG I posaljes na servis@telenor.rsTrenutno imam play 20tarifu,placam 1195.telefon nisam kod nljh kupio.