Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moglo je i gore , kažu da se pominjao i Martinović . . .Dobili smo Tanaskovicku kao novu ministarku ..............
Po tebi onda svi mi koji smo opredeljeni za No-till tehnologiju nismo profi poljoprivrednici??? Manite me te demagogije, već nekoliko puta sam rekao da je to vlast izmislila da nas podeli i posvađa i jos visee zakine.....živi bili pa videli........... Ko zna mozda donese EU propise gde se gleda koliko paor ima radnih sati godisnje . Nece da moze dobijanje subvencija na 50 sati gosisnjeg rada . I tu dolazimo do profesionalnih paora
Nece se tako gledati nego koliko godisnje imas sati rada . Ako imas dovoljno ispunices uslov za profesionalca a ostali ce morati dodatno nesto da rade da bi dobili subvencije . O ovome sam skoro cuo iz Hr. medija . Ne bi bilo lose da nam neko iz Hr. kaze jel to istina .Po tebi onda svi mi koji smo opredeljeni za No-till tehnologiju nismo profi poljoprivrednici??? Manite me te demagogije, već nekoliko puta sam rekao da je to vlast izmislila da nas podeli i posvađa i jos visee zakine.....živi bili pa videli
Ovdje se gledalo da vam proizvodna velicina prelazi 3000 eura godisnje. NprNece se tako gledati nego koliko godisnje imas sati rada . Ako imas dovoljno ispunices uslov za profesionalca a ostali ce morati dodatno nesto da rade da bi dobili subvencije . O ovome sam skoro cuo iz Hr. medija . Ne bi bilo lose da nam neko iz Hr. kaze jel to istina .