Ministar Nedimović u zemlji čuda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево ван теме, може се и рећи наглас размишљање. Шта мислите пре неких 80-так и више година седе људи у кафани или вашару и дискутују овако:
-види онога са поповима. Еее тај није знао пертлу да шњира, куче није имало за шта га уједе. А види га сад.
- знам ја онога поред њега, тај је требао на робију.
-види попа, а причали су ово-оно за њега...
И онда негде из ћошка устаје један и каже "другови, дошло је време..."
Знамо шта је после било.
Да се историја не понови? Које су шансе за то.
 
Код нас био неки поп Цветко које је то говедо и алкохоличар било. Мени се згадио на једном јутрењу да док год је он био у цркви ја у њу нисам крочио. Долазио кући да ми свети водицу ја га откачио и сваки пут када је ишао код мојих родитеља долазио и код мене ја му закључавао врата пред носом. Е сада имамо два млада попа Здравка и Далибора наше насеље припало оцу Здравку човек ме одушевљава кад дође значи фин, културан,тих и увек пуни џепови поклона за децу. Највише После свећења водице воли да седне са децом и прича им приче о свецима.
 
Ненад Бјековић је међу људе који ће наредне четири године одлучивати о српском фудбалу и наставку успешно започетих реформи, праћених изванредним успесима репрезентације, уврстио очекиване, али и неочекиване личности. Прво изненађење сервирао је одмах на почетку списка. Додељујући му потпредседничку функцију Бјековић је за првог сарадника поставио, доскора, потенцијалног противкандидата – Бранислава Недимовића. Одавно се зна да Недимовић воли фудбал, а сада се испоставило – више него политику, јер је, да би званично постао део фудбалске власти – морао да се одрекне политичких и државних функција.
Prvotimac BSK Besenovo,aktivan igrac itt
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh