Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Napisao sam tri poruke i sve tri izbrisao, jer zaista o radu ministra nemam šta da kažem (kom radu), a ni o ovim pošalicama ne znam ništa pametno napisati.
Sve razmisljam pa mozda je i pocrneo na njivi a ne od 15 dana suncanja na plazi.
Ma sve bih ja te **greška sto zive na nasim ledjima i uzimaju koliko im treba na goli otok da prenosi kamen sa jedne kamare na drugu, kad prenese onda vraca ovamo na prvu.
Da vide kako je dzaba raditi!!
Ovo sa anketama treba uzimati oprezno, da je fraza "Ništa ne valja" bila na 4-om ili 5-om mestu u anketi i rezultat bi bio dosta drugačiji (mada bi i u tom slučaju bilo preko 50% glasova za tu mogućnost.
Osim toga, SNS ima internet tim i zadužen je za ovakve stvari.. sve ankete, komentare.. bukvalno gledaju da zatrpaju. Ova im izgleda nije bila prioritet.
Srpska poljoprivreda na istorijskom maksimumu, kako to da se bradonjama omakne pa tek sada odlikovanje, dabome, da padne na junačko - stručne ministarske grudi
Srpska poljoprivreda na istorijskom maksimumu, kako to da se bradonjama omakne pa tek sada odlikovanje, dabome, da padne na junačko - stručne ministarske grudi
Ovaj levi sto je isto odlikovan ko zna koliko poslova ima: on je i nacelnik gradske uprave i zaposlen na KPD-omu, i novokomponovani poljoprivrednik i ko zna sta jos.. a voli i da se tuce.