Ministar Nedimović u zemlji čuda

Sapatnik

Član
Učlanjen(a)
6 Apr 2018
Poruka
4.649
Lokacija
Bačka Topola - okolina
Ево ван теме, може се и рећи наглас размишљање. Шта мислите пре неких 80-так и више година седе људи у кафани или вашару и дискутују овако:
-види онога са поповима. Еее тај није знао пертлу да шњира, куче није имало за шта га уједе. А види га сад.
- знам ја онога поред њега, тај је требао на робију.
-види попа, а причали су ово-оно за њега...
И онда негде из ћошка устаје један и каже "другови, дошло је време..."
Знамо шта је после било.
Да се историја не понови? Које су шансе за то.
 

DraleTD

Član
Učlanjen(a)
10 Sep 2017
Poruka
4.350
Lokacija
Vinogradi,Vrbas
Код нас био неки поп Цветко које је то говедо и алкохоличар било. Мени се згадио на једном јутрењу да док год је он био у цркви ја у њу нисам крочио. Долазио кући да ми свети водицу ја га откачио и сваки пут када је ишао код мојих родитеља долазио и код мене ја му закључавао врата пред носом. Е сада имамо два млада попа Здравка и Далибора наше насеље припало оцу Здравку човек ме одушевљава кад дође значи фин, културан,тих и увек пуни џепови поклона за децу. Највише После свећења водице воли да седне са децом и прича им приче о свецима.
 

BOSVEL

Član
Učlanjen(a)
20 Apr 2019
Poruka
57
Lokacija
Sremska Mitrovica
Ненад Бјековић је међу људе који ће наредне четири године одлучивати о српском фудбалу и наставку успешно започетих реформи, праћених изванредним успесима репрезентације, уврстио очекиване, али и неочекиване личности. Прво изненађење сервирао је одмах на почетку списка. Додељујући му потпредседничку функцију Бјековић је за првог сарадника поставио, доскора, потенцијалног противкандидата – Бранислава Недимовића. Одавно се зна да Недимовић воли фудбал, а сада се испоставило – више него политику, јер је, да би званично постао део фудбалске власти – морао да се одрекне политичких и државних функција.
Prvotimac BSK Besenovo,aktivan igrac itt
 
Vrh