Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koja klanica to daje?prijatelj je imao bika sa obimom 203,a imao je 608kg simentalac.Pa tako sam i ja mislio da je tezak.Imam ih 8 komada odprilike su svi isti...bice lepa lovica..obavesten sam da je cena 2,10 e.
koja klanica to daje?prijatelj je imao bika sa obimom 203,a imao je 608kg simentalac.
Da i kod Nedeljkovica ne mogu bikovi da predju 55-56% radman,a muslimani placaju vise samo je problem zbog subvencija.
Pa rekao sam ti ja koja je cena....
Ja sam dao Djurdjevicu na liniju klanja, samo sto mi je postalo sumnjivo kod njih...
KAsne 3-4 dana ali plate, isplacuju u dinarima...
Ove godine sam im dao dosta bolje bikove i kvalitetnije hranjene nego prosle godine, a imali su manji procenat mesa...
I kada su mi Uplatili pare, falilo je 10500 din... Zvao ih 15 dana da mi uplate a oni sve odgovarali kako su zaboravili, pa sam na kraju morao da idem u Pecince da mi dju pare...[/Q kako sa dinarima,jel isti sistem ko kod nedeljkovica pa zamenes za evro?
Jel kad kupujes il kad prodajesKao sto reca bradonja.