miladinovic
Banned
Ja mislim da ne bi bilo problema,iskustva nemam ali nigde nisam procitao da se neko zalio.radi preventive ne pustati ga na dviske i to je to.\

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
IDF+safolk (nas" domaci," probano i nista narocito). Ali zato mislim da bi IDF+ beli safolk bila dobra kombinacija.Mozda gresim jer sam kada je beli safolk u pitanju suvise subjektivan s obzirom da je za mene to "najlepsa" rasa ovaca koju sam video.lle de france je napisao(la):pozdrav drugari
imo bi pitanje sta bi se dobilo kad bi ukrstio ile de franc i safolk mislim za jagnjice za klanje
dali bi bilo teze jagnjenje kod ovaca
pozdrav![]()
interesantno,a kod nas cim vide da ima nesto crno na jagnjetu,umesto 200za kg jedva daju 160din,ispadnes da ti naprave uslugu da iznesu iz dvoristaCAR je napisao(la):Kod nas gostionicari nevole vitemberga bijeze kao vrag od krsta kad ga vide,pitam jednog sa kojim poslujem zasto bijezis od vitemberga,kaze dalmos a gospe ti(to im je uzrecica) stoce mi kosti gost naruci kilu mesa a dobije pola kile kostiju a svako rebro kao u teleta.Najvise vole romanovce ukrizane sa pramencom ustvari neznaju objasniti sta vole ali sam vidio od cega bijeze a sta vole.Jednom na pijaci u Benkovcu-Dalmacija dotjerali neki od Virovitice neznam sta je bilo ali Vitembergovi melezi i neznam sta nema umijesano.Nema sanse da je netko prisao i pitao posto su ti jaganjci,a lijepo su izgledali.Ako nema pramena bar malo tesko ga je rijesiti,a boja neigra ulogu bitno da nije totalno crn kao ugarak.