borko jagodinac
Član
Ako nije tajna gde je ova modifikacija rađena?
To mora Krecar da ti odgovori, posto je to njegova sejalica. Mislim da je negde u Sapcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pajoni ima covek u trnavi doradjuje negde oko 15 evra po ploci naplacuje a moze svaki strugar da to odradi mada imas gotove petlice sa kucistem 250 din,u agro pomoravlje preko puta biroa za zaposljavanje maltene isti princip ja sam sa surakom stavio te plasticne i sluze dobro jevtinija varijantaAko nije tajna gde je ova modifikacija rađena?
Ugradio sam ovaj dodatak, ali za sve četiri ploče 2000 din. A pitao sam ljude koji su sejali kako se pokazalo niko nije rekao ništa negativno samo pozitiva.Pajoni ima covek u trnavi doradjuje negde oko 15 evra po ploci naplacuje a moze svaki strugar da to odradi mada imas gotove petlice sa kucistem 250 din,u agro pomoravlje preko puta biroa za zaposljavanje maltene isti princip ja sam sa surakom stavio te plasticne i sluze dobro jevtinija varijanta