Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Face lifting ... Jel mozes slikati ulagace za vestak nisam takve video .
Evo ja malo groblje počeo raditi.
Sad ce mozda biti sto od nje.
Problem s novim kutijama od sjemena nisu pasale falilo pola cm na obruču da sjednu.
Izbacivače stavljeni oni plavi metalni.
Kutija za đubar trula novu cu raditi.
imgurl
upload a gif
Ovo jos nisam video.Mehanicka IMT 640 sa pneumatikomKako ovo radi???
http://www.kupujemprodajem.com/Pneumatska-sejacica-za-kukuruz-IMT640-38700832-oglas.htm
Ovo je budzeno 100%,vidi se da je pravljen nosac za turbinu.Samo me zanima sta radi ova turbina na ovom sistemu setve,usisava zrna da ne upadnu u raonik pa u zemlju.Mozda je ovo sejalica za setvu kukuruza bez zrna kukuruzaOvo jos nisam video.
Treba ga nazvati i pitati jel fabricka ili je on nesto budzio.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Moja je starij tip,sa ovim starijim tockovima,al ako vjerujes iste boje sam ofarbo kao i ti.....neki djecak donijo 150 litar farbe i prodavo po 1 evro litra....pola sela ofarbalo ograde i prikljucke sa tamnoplavom....sad tek vidimo da smo se sjebal posto se pocinje brisat sa metala
pa da se vidi kako stoji ulagac naspram sanke , koliko je udaljeno u stranu , koliko ide duboko i gde je pocetak . Ovo me zanima jer sam ja postavio ulagace pa hoce da stopa na njima .
Ne koristim vise dubar u sijacici ....razbacim po oranju petnesticu ..mozda ove godine probam i sa urejom pa da vidim ocel bit razlike
dali ima tanjiri za suncokret za oltove sejalice .i dali neko sejao suncokret sa tom sejalicom?