dejan_americ
Član
Имате ли слику тог механизма?Ja imam ove druge, sto imaju metalni "poklopac" i oni isto znaju da zaglave, kad upadne takvo zrno da ne moze da ga izbije, nego ga polomi, pa parce zrna se zaglavi izmedju skidaca i kucista...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Имате ли слику тог механизма?Ja imam ove druge, sto imaju metalni "poklopac" i oni isto znaju da zaglave, kad upadne takvo zrno da ne moze da ga izbije, nego ga polomi, pa parce zrna se zaglavi izmedju skidaca i kucista...
Dobra je to sijačica. Ja sam lani kupio za 150€ , još malo uložio u nju , sad je ko nova. Lanjsku sjetvu odradila bez greške, jedino što nisam još doziranje gnojiva baš pohvatao, još se igram s tim malo.Krenulo me ove godine sa kupovinom...Koju sam sad dotjero oltovu mehanicku sijacicu...nije posijala 20 ha a zadnjih 6 godin stoji u garazi ...malo pohrdo kos iznutra od dubreta a ostalo sve idealno.A,pare..Dodem ja da je kupim a oni...daces 50 marak a ako ti je puno onda 40 marak.Bez razmisljanja sam im dao 50 evra.Nek i oni u zdravlju potrose
- - - - - - - - - -
Imam ja vec oltovu stari tip al mi nisu dobri kosevi za dubar pa sam sve baco rasipacom a sad ce ic pola pola