Mešaone stočne hrane

Evo slike,a o ceni cemo lako..ja sam je platio 230e.dao bi je za 150,da mi ne smeta,mislim da ja i vise nego ok..ima motor i radi.

- - - - - - - - - -

64dmqq.jpg
[/IMG]

Pošto nisam imao vremena ovih dana da ispišem koju o trgovini a i bolest me neka stegla pa ne mrdam iz kreveta.
Inače, mešaona sa slike istrgovana i donešena. Sasvim korektna trgovina sa članom Jbrtka. Taman je tu bila i njegova ekipa pa smo natovarili to za čas i još stigli i kafu da popijemo. Jako fini i prijatni ljudi.
E al što čovek ima opremljenu radionicu. Svaka čast! Onakve mašine i u onom broju nemaju ni neke jače firme. Skroz ozbiljna priča.
 
Meni treba preporuka za mesaonu sa mlinom kapaciteta 1t

Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
 
Prodajem ja kosu mesaonu od 200 kg sa trofaznim motorom 2.2 i mlin cekicar sa tri sita razlicitih promera rupa i plus nocevi sa motorom od 4 kw u dobrom stanju
 
Pozdrav ljudi, ima li kakvo prosto i jeftino resenje za mala damacinstva? Imam par tovljenika i tovne pilice, ove godine sam rucno zamesao 2 tone hrane i polako mi vec dopizdilo.. Video sam na youtube-u metalno bure pod uglom navareno na sipku i pricvrsceno na stalak pa kad rukom vrtis rucku hrana u buretu se "tumba" .. Valjali to cemu za nas amatere?
https://m.youtube.com/watch?v=8ZYY604f5Ns
 
Znam za foru sa mesalicom ali je nemam... A polovne neke ragave na oglasima su sve po 100 eur i vise.. a ovo sa buretom ,dva lezaja i par sipki bi napravio za 30-40 eur(pod uslovom da u somboru nadjem bravara koji bi se hteo pozabaviti sa time) a za moje potrebe sasvim dosta.. nek u jednoj turi za 10 min izmesam 30kg ja zadovoljan.
 
Prodaću ti ja takvo bure sa postoljem za 8000din novo ofarbano,
Samo 1 dan mesao soju

Poslato čelo-basče uz pomoć 'levatora
 
Bez uvrede ali najbolje onda kupi jednu novu lopatu za 500 dinara i mešaj sa njom.
 
Poslednja izmena:
Vi se sprdate ali meni koji radim za minimalac je puno da placam krstenu mestaonu 200-300 eur a i isto tako zasto bure-mesaonu placati 8000 kad npr na oglasima ima za 6500 a da se izvede u kucnoj radinosti ispalo bi 2-3 crvene materijal + 2 crvene za bravara koji bi to odradio.. Bilo kako bilo prolecni poslovi se zaukavaju i to bi trebalo resavati inace ce opet ruke da rade :)
 
Zato i kažem da je lopata best buy rešenje.Dok nisam imao mešaonu radila je lopata k'o besna.Em jeftino em zdravo,razgibavanje,kondicija...
 
Nazad
Vrh