Mešaone stočne hrane

nesko2563

Član
Učlanjen(a)
17 Apr 2012
Poruka
4.403
Evo slike,a o ceni cemo lako..ja sam je platio 230e.dao bi je za 150,da mi ne smeta,mislim da ja i vise nego ok..ima motor i radi.

- - - - - - - - - -

[/IMG]

Pošto nisam imao vremena ovih dana da ispišem koju o trgovini a i bolest me neka stegla pa ne mrdam iz kreveta.
Inače, mešaona sa slike istrgovana i donešena. Sasvim korektna trgovina sa članom Jbrtka. Taman je tu bila i njegova ekipa pa smo natovarili to za čas i još stigli i kafu da popijemo. Jako fini i prijatni ljudi.
E al što čovek ima opremljenu radionicu. Svaka čast! Onakve mašine i u onom broju nemaju ni neke jače firme. Skroz ozbiljna priča.

Petar 90

Član
Učlanjen(a)
10 Dec 2010
Poruka
4.437
Meni treba preporuka za mesaonu sa mlinom kapaciteta 1t

Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока

xsale

Moderator
Učlanjen(a)
8 Maj 2010
Poruka
1.811
Prodajem ja kosu mesaonu od 200 kg sa trofaznim motorom 2.2 i mlin cekicar sa tri sita razlicitih promera rupa i plus nocevi sa motorom od 4 kw u dobrom stanju

ToMiCcc

Član
Učlanjen(a)
23 Jun 2017
Poruka
43
Pozdrav ljudi, ima li kakvo prosto i jeftino resenje za mala damacinstva? Imam par tovljenika i tovne pilice, ove godine sam rucno zamesao 2 tone hrane i polako mi vec dopizdilo.. Video sam na youtube-u metalno bure pod uglom navareno na sipku i pricvrsceno na stalak pa kad rukom vrtis rucku hrana u buretu se "tumba" .. Valjali to cemu za nas amatere?
https://m.youtube.com/watch?v=8ZYY604f5Ns

ToMiCcc

Član
Učlanjen(a)
23 Jun 2017
Poruka
43
Znam za foru sa mesalicom ali je nemam... A polovne neke ragave na oglasima su sve po 100 eur i vise.. a ovo sa buretom ,dva lezaja i par sipki bi napravio za 30-40 eur(pod uslovom da u somboru nadjem bravara koji bi se hteo pozabaviti sa time) a za moje potrebe sasvim dosta.. nek u jednoj turi za 10 min izmesam 30kg ja zadovoljan.

lovac luka

Član
Učlanjen(a)
24 Feb 2011
Poruka
6.372
Prodaću ti ja takvo bure sa postoljem za 8000din novo ofarbano,
Samo 1 dan mesao soju

Poslato čelo-basče uz pomoć 'levatora

Matić

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
40.533
Bez uvrede ali najbolje onda kupi jednu novu lopatu za 500 dinara i mešaj sa njom.

Poslednja izmena:

ToMiCcc

Član
Učlanjen(a)
23 Jun 2017
Poruka
43
Vi se sprdate ali meni koji radim za minimalac je puno da placam krstenu mestaonu 200-300 eur a i isto tako zasto bure-mesaonu placati 8000 kad npr na oglasima ima za 6500 a da se izvede u kucnoj radinosti ispalo bi 2-3 crvene materijal + 2 crvene za bravara koji bi to odradio.. Bilo kako bilo prolecni poslovi se zaukavaju i to bi trebalo resavati inace ce opet ruke da rade :)

Matić

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
40.533
Zato i kažem da je lopata best buy rešenje.Dok nisam imao mešaonu radila je lopata k'o besna.Em jeftino em zdravo,razgibavanje,kondicija...

Vrh