Da li si koristio supstrat i koji?
Meni su mi se posusile sve koje sam stavljao po onom hladnom vremenu.
I meni isto sve sto sam pravio po onoj kisi i hladnom vremenu su se osusile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si koristio supstrat i koji?
Meni su mi se posusile sve koje sam stavljao po onom hladnom vremenu.
vladale.rs, nisam znao to za Boljare, a i cini mi se da je ova iz sume bolja zemlja.
saskovarvarin, lako je tebi da tako pravis zivice, a sta ja da radim sto imam visoke bankove i foliju u jagodama. A uz to mi je i manji razmak izmedju redova i imam slamu![]()
Može li neko da mi kaže: Kod pravljenja kontejnerskog rasada jagoda, nakon rasađivanja u kontejnere i supstrate, šta se koristi i kada od zaštite i prehrane (od pikiranja u kontejnere pa do sadnje u polju).
Unapred hvala
Dok ne cvjetaju ako ih redovno zaljevas i prihranjujes.koliko najduze mogu da stoje sadnice u kontejnerima pre nego sto se rasade na foliju?
Dok ne cvjetaju ako ih redovno zaljevas i prihranjujes.
hvala druze!!To je najkasnije dok kad bi trebao da je presadis, ali ja ne bi ni toliko cekao.
Sadis najkasnije do septembra (zbog boljeg roda) i ako cvetaju ove godine zakidas cvetove. Sledece godine u aprilu pocinju ponovo da cvetaju i u maju mesecu imas rod.
Koliko dugo moraju biti vezane za maticnu biljku i kako reaguju sadnice kada se odvoje,jer odbacuju lisce i krecu ponovo ili nastavljaju rast?To je najkasnije dok kad bi trebao da je presadis, ali ja ne bi ni toliko cekao.
Sadis najkasnije do septembra (zbog boljeg roda) i ako cvetaju ove godine zakidas cvetove. Sledece godine u aprilu pocinju ponovo da cvetaju i u maju mesecu imas rod.
Iscupaj van tu biljku koja se osusi i presjeci korjen ako je crvene boje odnosno crvenkast onda imas previse vlage a velika temperatura pa ti korjen prokuha , vodu na minimum sada , zaljevajte svakih 5 dana ili cesce ali po malo.Da li neko zna,zasto se kontejnerske sadnice suse?Odvojio sam ih od majke,lepo su se razvile u casi,al cim sma ih posadio one se suse i venu iako ih zalivam svaki 2 dan?