Massey Ferguson

To je onda sasvim drugo. Tu je sve mehanika nije isti princip. Cest slucaj svi se boje letrike u ttaktorima koja je u stvari jednostavnija . Neznam kako tu ide dali ces moci bez polovljenja

Pozdrav imali neko radionicki prirucnik za massey ferguson 3600 seriju

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Još interesantnih knjiga za MF i ostale.

ovaj prvi link je za novu seriju meni treba za staru do 95 godine 3635 135 ks

Nemam pritisak ulja na hidrauličnoj spojnici za kočnice,gde se prikopča prikolica za kočenje MF 3070. Kupili smo novu prikolicu koja ima hidraulične kočnice a sve sa razlogom ni jedan moj MF nema kompresor. Pa ako neko zna na šta da se fokusira kvar ?

Mozda treba ozraciti ventil koji koci prikolicu ventil se nalazi sa desne strane pored filtera hidarulike, preti cijev na koju se kopca kocnica za prkolicu ona ide sa tog ventila

Pokušaću sutra da izliftiram ,znam da ima ventil tj. mislim to je konektor za merenje pritiska kada se radi diagnostika sa instrumentima.

Kada sam radio oko hidraulike nisam imao potrebu da luftiram ali ima sisicu za te stvari.

Znam da smo, kada motor radi stisnuli deo od spojnice za kočnice, prema unutra .Kada stisnemo kočnicu ulje "piša" a kako nikada nismo imali prikolicu koja koči sa uljem ,ne znam kako radi.

Na ovoj slici sa gornje strane je za luftiranje
22a826782362a3d413ffed125a4560dd.jpg

Sigurno onda radi tako je i kod mene na 8110 a na 3070 je problem. Ja sam prešrafio onu oginal što je Kiraj uslikao na muški igla fadip pošto neznam gde bi našao spojnicu.

Nazad
Vrh