nadalj#
Član
Košta , košta ...govorim iz iskustva . Bićete obavešteni kad bude gotovo kod nas na 3120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da si dodao jednu o viseMa mjenjac je toliko jednostavan da ne moze biti jednostavniji, samo se to sve preuvelicava.
Kris80 prije 3-4 godine kolegi na 3215 zariba mjenjac u voznji, jedva ostao u kabini da ne izleti kroz prvu sajbu. Rasklopi sve, na dodjem snopu rascijepilo osovinu, ona se sastoji iz dva dijela. Odnese, ljudi naprave osovinu cifra 100€, sinhron i Sinhron spojnica 100€. Traktor je jedini u domacinstvu kod kolege, napravio preko 2000 rs, nikakvih problema..
Kod nas u okruzenju je bio MF isto 3xxx i secam se da prvo sto je jedva nasao majstora koji se primio posla, drugo sto cim je opravljen traktor je prodat u zamenu za mtz 1025. Sa vlasnikom sa dobar, ali mi nikada nije rekao koliko je pukao $ u toj avanturi sa MF. Uglavnom covek mi je rekao da gledam iskljucivo nov zapadni i da ga do 6000rs prodam dalje
Realno ona i ne vredi više ali brend tu drpa pareMala privreda napravi osovinu za 125ks traktor 6cil za 100e?
Kod nas nema ni jednog Masseya da teraju pa čak ni one starije.Bio pre par godina jedan od 200+ ks ali ga se gazda nešto brzo rešio.Šta to govori ne znam nisam pametan, ali te priče oko remonta menjača sa malom privredom da ne koštaju puno i da traju to su bajke,jeftiniji jesu ali trajati sigurno neće dugo.
da ti nije negde kabal u prekidu od autotronika sto vodi do solenoida ,kakva ti je instalacija na spojevimaIma li neko šemu kontakata sa ECU za mf 6180? Konkretno mi treba koja žica ide prema solenoidu za prednju vuču.
Problem ju u tome što ne dobijam napon na pomenuti solenoid. Taster u kabini radi i lampicu regularno upali ali prednji točkovi ne vuku. Solenoid namagnetiše kad mu dam napon sa nekog drugog kontakta. Jedino ovaj kontakt za prednju vuču ne daje napon.