Da li si siguran da je 3060.Mislim da ima malo većeg MF od 130 konja to godišta a ima i nekog 5365 od 120 ks.b_a_t_a je napisao(la):Ima kod Corica MF 3060.1990 godiste ne znam koilko RS.Vredi li 18000 evra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si siguran da je 3060.Mislim da ima malo većeg MF od 130 konja to godišta a ima i nekog 5365 od 120 ks.b_a_t_a je napisao(la):Ima kod Corica MF 3060.1990 godiste ne znam koilko RS.Vredi li 18000 evra?
neznam proveris podatke na netu~Kiki~ je napisao(la):Kako se sa oznake može videti koliko je KS ?
pa ja sam zajedno sa johnim bio u basaidu da razgledamo malo sta ima kod corica i posetili smo i kiraja.KishRobert je napisao(la):hmmm,ove slike je postavio i dzoni!
mozda to i nije puno para ako je traktor ocuvan. tesko naci dobrog polovnjaka za male pare. to je macka u dzaku sto bi ljudi rekli. izgleda da si ti dobro prosao sa tvojom mfkiraj je napisao(la):Možda je b_a_t_a_ mislio3630,taj je 18000e i 90 godište.
~Kiki~ je napisao(la):Kako se sa oznake može videti koliko je KS ?
Model: 3080 AllradLala iz Banata je napisao(la):Ako me pamcenje ne vara 3080 je 100 KS.